Automatisch zonnescherm van BYZON voor optimaal comfort

Bent u opzoek naar een automatisch zonnescherm voor optimaal comfort en minimale inspanning bij het in- of uitrollen van het doek? Dan zit u goed bij BYZON Buitenzonwering. We hebben veel verschillende opties en mogelijkheden, zodat u het zonnescherm van uw wensen straks aan uw woning of bedrijfspand heeft hangen.

Beste kwaliteit doek

Het doek van een zonnescherm wordt blootgesteld aan weer en wind en zit vaak opgerold in de cassette. Goedkopere acryldoeken laten daardoor sneller gebruikssporen zien dan de sterke kwaliteitsdoeken van BYZON. Om zolang mogelijk te kunnen genieten van uw doek, bekleden wij al onze schermen met het meest kwalitatieve doek dat er is. Dat is het polyesterdoek uit de RAYOS collectie van het Duitse A-merk Swela. Dit zijn BYZONdere uni- of streepdoeken zonder meerprijs.

Automatisch zonnescherm

Bij BYZON gaan we alleen voor kwalitatieve onderdelen en een kwalitatief eindproduct. We hebben zonneschermen in allerlei maten, kleuren en met verschillende typen bedieningen. U kunt kiezen uit een slingerbediening, maar ook voor een automatisch zonnescherm met motorbediening. Hierbij krijgt u een afstandsbediening bijgeleverd en zit er een motor verwerkt in de (semi-)gesloten cassette. Zo kunt u met één druk op de knop het zonnescherm laten op- of uitrollen zonder een fysieke vorm van inspanning.

Onze automatische zonneschermen met motorbediening worden standaard geleverd met een aantal opties. Zie hieronder een opsomming van de voordelen.

 • (Semi-)gesloten cassette uitvoering
 • Variabele afmetingen van 300 tot 500 cm
 • Maximale uitval 300 cm
 • Standaard in RAL9001 en RAL7016 in structuurlak

BYZON heeft drie typen zonneschermen die allemaal standaard geleverd worden met motorbediening. Dit zijn de modellen terrasscherm B1500, B2000 en B3000. Dit laatste model is recent nog van een nieuw design voorzien.

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
 • Designscherm met smalle cassette
 • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
 • Kies uit 5 kastkleuren
 • Topklasse scherm, degelijke constructie
 • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm
Vanaf 516.-
 • Kies uit 2 cassettevormen
 • Kies uit 5 cassettekleuren
 • Kies uit 3 bedieningstypen
 • Kies voor goede kwaliteit
 • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Service en prijs van BYZON

Uiteraard geldt niet alleen voor onze automatische zonneschermen, maar voor al onze buitenzonwering dat we alleen gaan voor de beste kwaliteit. Daarvoor werken we samen met belangrijke, strategische partners in de Europese zonweringsmarkt. BUILDING België is onze aluminium-toeleverancier voor de beste lamellen, vergelijkbaar met de merken Heroal en Roma. SOMFY is één van onze leveranciers voor de elektrische bedieningen. BREL is ons huismerk leverancier van elektrische aansturingen. DEGALUX Int. is onze partner in assembleren en vervoeren van rolluiken en buitenzonwering.

Service en prijs berekenen

U kunt daarbij gemakkelijk de prijs berekenen van uw automatische zonnescherm via de website van BYZON. Vul alle benodigde gegevens in en u vraagt met één druk op de knop een volledige montage-offerte aan. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen, bellen of appen met vragen over buitenzonwering of gerelateerde onderwerpen. U kunt zich hier, op onze website, oriënteren, maar de uiteindelijke koop sluit u met een van onze dealers bij u thuis of bij hen op de zaak. Doorloop onderstaande zes stappen en er wordt meteen een montage-offerte voor u berekent.

 1. Kies het gewenste zonnescherm
 2. Vul de benodigde breedte en uitval in
 3. Selecteer het gewenste type bediening
 4. Kies de kleur van de cassette
 5. Kies de kleur van het doek
 6. Geef aan op welke etage het terrasscherm komt te hangen

Snel en persoonlijk

Aangezien we werken met bijna 50 BYZON-dealers door het hele land, zit er altijd een dealer en fysieke winkel dichtbij u in de buurt. U koopt op deze site dus geen buitenzonwering. Met een van onze dealers sluit u thuis of bij hen op de zaak de uiteindelijke koop. Op deze manier kunnen we snelle service, goede klantenservice, persoonlijk contact en 100% Hollandse zekerheid altijd garanderen. We hebben daarbij 25 jaar ervaring in productie, assemblage, montage, advies en service.

Direct uw prijs berekenen