Screens van BYZON zijn leverbaar in 2 uitvoeringen, 3 kleuren standaard en 4 bedieningsmogelijkheden. Met een BYZON screen gaat u byzonder genieten. We leggen graag uit waarom:

BYZON screens zijn leverbaar in de windluwe-uitvoering en in de windvaste uitvoering. Windluwe BYZON screens past u toe op plaatsen waar weinig wind staat en daardoor het doek niet zal klapperen. De kleine kier die tussen het doek en de geleider zit is voor het oog eventueel weg te werken met een geleider die iets breder is. Windluwe BYZON screens zijn meescherp in prijs. Windvaste BYZON screens past u toe op gevels waar veel wind staat. Het screendoek van de windvaste screens zit links en rechts strak in de geleider zonder kier. Daardoor hangt het doek altijd strak en heeft de wind er geen vat op. Windvaste BYZON screens zijn altijd met elektrische bediening.

BYZON screens in de 2 uitvoeringen zijn leverbaar in RAL 9010 (wit), RAL 9001 (creme-wit) en RAL 7016 (antraciet). Dat zijn de meest verkochte kleuren in Nederland. Wilt u een andere kleur, geeft u dit dan op bij uw aanvraag. Elke kleur is in principe mogelijk. Het doek is leverbaar in vele kleuren en dessins. Ook is er extra verduisterend BYZON screendoek. BYZON screendoek filtert 85% zonlicht en beschermt uw meubels tegen UV-licht. BYZON doeken geven geen zicht naar binnen, maar wel naar buiten. BYZON extra verduisterend doek zorgt voor nog meer donkerte en zonwering. Als u dit wilt, geef dit dan bij uw aanvraag op in het vak opmerkingen.  BYZON doeken zijn brandwerend en van hoge kwaliteit glasvezel.

BYZON screens zijn op 4 manieren te bedienen:

  1. Handbediend. Hiervoor wordt een muurdoorvoer gemaakt naar binnen toe, als u de bandopwinder binnen wilt hebben.
  2. Elektrische bediening d.m.v. een opbouw-/draaischakelaar. Ook hiervoor maken we een doorvoer door de muur en leggen de elektriciteit aan binnen een straal van 3 meter vanaf een stopcontact.
  3. Afstandbediening d.m.v. een handzender. Er is wel een stroompunt nodig binnen 3 meter, maar de bediening doet u niet met een schakelaar aan de muur maar met een afstandsbediening waar u in huis ook bent. We hebben handzenders die max. 5 typen zonwering kunnen bedienen, hetzij los van elkaar of tegelijk.
  4. U kunt ook kiezen voor SMART bediening d.m.v. een app op uw smartphone. Hiervoor is een speciaal Home-Wizzard of Home-Motion pakket beschikbaar.

BYZON screens vervullen byzonder goed de wensen van alle mensen!

Direct berekenen