Offertemandje

Wilt u uw tuin een nieuwe uitstraling geven en genieten van een fijne plek in de schaduw? Dan is een elektrisch zonnescherm precies wat u nodig heeft. De verschillende terrasschermen van Byzon zijn van alle gemakken voorzien en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze zorgen er voor dat uw tuin er stijlvol en voor een deel in de schaduw bij ligt. Voor iedere portemonnee vindt u een geschikt type terrasscherm die aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van een elektrisch zonnescherm

Het aanschaffen van een elektrisch zonnescherm brengt vele voordelen met zich mee, zo kunt u niet alleen fijn in de schaduw zitten tijdens een warme dag, het geeft namelijk ook een soort beschutting waardoor uw zithoek nog gezelliger wordt. Verder zorgt een elektrisch zonnescherm er voor dat het binnen ook een stuk koeler blijft omdat de zon het raam niet direct kan bereiken.

elektrisch zonnescherm

Daarnaast zijn bij Byzon alle elektrische zonneschermen voorzien van kwalitatief zonweringsdoek waardoor ze extra lang mee gaan. De elektrische schermen beschikken allemaal over een motor van Somfy, die bekend staan om de gemakkelijke werking en goede kwaliteit. Zo is het zonnescherm met een kleine afstandsbediening te bedienen.

Bij Byzon heeft u de keuze uit drie verschillende soorten elektrische knikarmschermen voor een voordelige prijs, zo is het type B1500 al verkrijgbaar vanaf 917,-. Het type B2000, is van iets betere kwaliteit en verkrijgbaar vanaf 1.056,- en tot slot is het type B4000 van alle luxe voorzien en verkrijgbaar vanaf 1.310,-

Waarom een elektrisch zonnescherm kopen bij Byzon

Byzon werkt strategisch samen met verschillende partners binnen Europa, waaronder Building voor aluminium voor lamellen en met Somfy voor de elektrische bediening. Door met verschillende partijen samen te werken kunnen wij de zonneschermen zo voordelig mogelijk aan u leveren tegen een goede kwaliteit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen over Byzon? Onze zonwering specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact