Elektrische markiezen

Elektrische markiezen bieden een breed scala aan voordelen waar u van kunt profiteren. Bij Byzon kunt u kiezen uit verschillende elektrische markiezen. Van verschillende bedieningsmogelijkheden tot diverse kleuren: bij Byzon heeft u ontzettend veel mogelijkheden bij het samenstellen van uw markiezen met elektrische bediening.

Voordelen van elektrische markiezen

Wanneer u kiest voor elektrische markiezen, profiteert u van vele voordelen: 

Authentieke uitstraling

Markiezen zijn smaakmakers. Ze geven sfeer aan uw woning. De gevel oogt gelijk klassiek of modern. Het zonweringdoek is royaal zichtbaar en staat mooi op de meerdere slagen in de markieskap. De kap zorgt voor 100% schaduw in uw woning. De omkasting maakt het geheel af. De omkasting kunnen wij strak of nostalgisch voor u uitwerken, recht of met schulprand. Maak uw markies op maat en naar uw wens met Byzon!

Makkelijke bediening

Koordbediening is handig als u er makkelijk bij kunt en de markies niet al te groot is. Elektrische bediening kan met een schakelaar gestuurde motor of een met afstandsbediening bedienbare motor. De motor heeft veel trekkracht en zo bedient u uw grote markies op een makkelijke manier. Wilt u wel motorbediening, maar geen kabels in huis? Kies dan voor de Solar accumotor. Stroomloos, energieneutraal en met afstandsbediening.

Groot schaduweffect

Markiezen vallen als kap voor het raam. Meestal is circa de helft of driekwart van het raam afgedekt. Van de voorkant, maar ook opzij! Daarom heeft u in uw huis optimale zonwering. Toch houdt u contact met buiten, want u kunt onder het doek door het buitenleven zien. Markiezen geven zo niet alleen veel sfeer aan de woning, maar zorgen ook voor koelte in de woning.

Soorten elektrische markiezen

  • Byzon markiezen zijn er in moderne uitvoering (aluminium) en klassiek nostalgisch (hardhout in verschillende afwerkingen).
  • Onze elektrische markiezen zijn beschikbaar in alle Ral kleuren. Standaard is wit of creme-wit, maar antraciet of zwart is ook mogelijk.
  • U kunt de markiezen laten voorzien van een uni doek of een gestreept doek. Helemaal naar wens uit de ruime Sattler of Dickson collectie.
  • U maakt de elektrische markiezen af met een biesband op kleur en/of koordbediening op kleur. Het is maatwerk, dus zeg het maar!
  • Byzon markiezen kunnen met koordbediening, motor met schakelaar bediening, motor met afstandsbediening en met een stroomloze accumotor met afstandsbediening.

Verschillende motoren

Naast markiezen met koordbediening is een markies met elektrische motor met schakelaar op de muur het meest in trek. Met een eenvoudige draaischakelaar kunt u uw markies in en uitzetten, op welke etagehoogte deze zich ook bevindt. 

Wilt u liever een afstandsbediening? Dan kunt u met een handzender de markies bedienen, waar u ook bent in huis. Deze motor laat het ook toe om de markies met een app te bedienen. Zo kunt u de markies ook bedienen als u niet thuis bent. Wilt u geen stroomkabels zien, geen schakelaar op de muur? Kies dan voor onze Solar markies: een stroomloze motor, dus geen boorgat meer naar binnen. Het Solar zonnepaneeltje, mooi uit het zicht op de kast, zorgt voor voldoende energie in de accumotor. U bedient de markies met een handzender op afstand. 

Waarom markiezen bij Byzon kopen?

Byzon levert u een goede, degelijke markies van Hollandse makelij voor een redelijke prijs. We zijn transparant in product en prijs. Onze vakkundige Byzon-dealer adviseert u over de mogelijkheden. Uw Byzon-dealer komt thuis inmeten, neemt de kleur- en doekstalen mee en monteert het perfect bij u thuis. Zo geniet u pas echt van uw aankoop.

Bestel gemakkelijk uw elektrische markiezen bij Byzon

Byzon Zonwering is een landelijk georganiseerde zonwering leverancier met ca. 85 dealers. Daarom zijn we altijd dicht in uw buurt voor inmeten, advies, montage, service en garantie. Al onze zonwering wordt in Nederland gemaakt, snel geregeld en goed verpakt en vervoerd. Maak uw keuze en kom met ons in contact. We zijn er voor u!

Bestel direct uw markies