Offertemandje

Bent u op zoek naar de juiste elektrische zonwering die helemaal aansluit op uw voorkeur en smaak? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste automatische zonwering. Een elektrisch zonnescherm zorgt ervoor dat u zich nog meer op uw gemak voelt in uw tuin. In de zomer brengen we met z’n allen namelijk veel tijd op het terras of in de tuin door. Heerlijk in de hangmat met een goed boek of gezellig met een borrelen met vrienden. Wij kunnen niet wachten op deze heerlijke zomerse dagen! Maar zowel tijdens het lezen van een goed boek of tijdens het drinken van een biertje in de tuin wilt u niet altijd in de felle zon zitten. Daarom, zou elektrische zonwering een echte toevoeging zijn aan uw tuin! 

Waarom kiezen voor elektrische zonwering?

Een groot voordeel aan gemotoriseerde zonneschermen is dat het erg gemakkelijk werkt. U hoeft zelf niet meer met de hand de zonwering uit te rollen. Met één druk op de knop zit u lekker in de schaduw, wat wilt u nog meer? Byzon heeft een breed assortiment aan elektrische zonneschermen waarmee u uw tuin nog comfortabeler maakt. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot de de soort bediening en de snelheid waarmee u uw zonnescherm kunt bedienen. Zo kunt u de elektrische zonwering helemaal zelf samenstellen. 

Meest verkocht

Rolluik Alu-Standaard

 • Breedte: 50 tot 300 cm / hoogte: 50 tot 360 cm
 • Kleinste rolluikkast van Nederland!
 • Leverbaar in 13 kleuren
 • Breder dan 300 cm
Meest verkocht

Screen kast 8,5 cm

 • Kan als basisscreen en windvast screen
 • Max hoogte 200 cm
 • Geschikt voor kleine ramen

Knikarmscherm B4000

 • Antraciet of creme-wit / sterke structuurlak
 • Kan van 300 tot 600 cm breed in elke gewenste maat
 • Uitval van 250 of 300 cm
 • Mooie smalle cassette van 14 cm
 • Elk type bediening mogelijk
 • Tijdelijk gratis windsensor!
Vanaf
1.418.-
Bereken uw prijs

Soorten elektrische zonwering

Het is mogelijk om voor verschillende soorten elektrische zonwering te kiezen. Zo zijn er zonneschermen, maar ook screens of rolluiken kunt u elektrisch bedienen. Naast deze verschillende soorten zonwering mogelijkheden, zijn er ook weer verschillende types binnen de zonneschermen, screens en rolluiken. Binnen bijvoorbeeld de categorie zonneschermen hebben we het bijvoorbeeld vaak over een elektrisch zonnescherm met dichte cassette of met een semi-cassette. Dit houd in dat de behuizing bij een semi-cassette niet helemaal is afgesloten. De knikarmen bevinden zich namelijk buiten de cassette. 

Naast de soorten zonweringen zijn er ook verschillende soorten motoren waar u uit kunt kiezen bij het aanschaffen van een elektrisch zonneluifel. Bij Byzon bieden we twee soorten topmerken aan op het gebied van elektrische zonwering, namelijk BREL en SOMFY. Wij helpen graag bij het maken van uw keuze!

Meer weten over elektrische zonwering? 

Bent u geïnteresseerd in onze elektrische zonwering en bent u benieuwd welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de zonwering die precies aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Bent u nu al helemaal uit over uw keuze en wilt u meer weten over de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de productcategorie! 

Bereken uw prijs