Goedkope rolluiken

Bent u op zoek naar goedkope, betaalbare rolluiken? Kiezen voor de voordeligste aanbieder betekent niet altijd dat dat de beste optie is. Kiest u daarentegen voor een partij met de beste prijs/kwaliteit verhouding, dan betaalt u wellicht iets meer in aanschafkosten, maar gaat het product ook vele malen langer mee. Hierdoor bent u onderaan de streep alsnog voordeliger uit.

Rolluiken: de multifunctionele alleskunners

Een rolluik is misschien wel de meest effectieve vorm van zonwering. Het zonwerende scherm wordt gemaakt van aluminium lamellen, die tevens een isolerende en geluiddempende functie hebben. Met de bandbediening of elektrische bediening kunt u het rolluik helemaal sluiten, zodat er absoluut geen zonlicht meer doorheen komt. Een rolluik wordt dan ook vaak gekozen als buitenzonwering voor de slaapkamer, vanwege de compleet verduisterende functie. Omdat een rolluik een raam of deur compleet afsluit, kan het scherm ook dienen als extra beveiliging tegen inbraken.

Jarenlang plezier

Let op wat u koopt. Kiest u voor een goedkoop rolluik? Dan betaalt u later pas de prijs. Bij een goedkoop rolluik levert u vaak in op de kwaliteit. Dit komt meestal aan het licht bij relatief grote rolluiken, doordat de aanbieder dan kiest voor zogenaamde dunne lamellen. Dit kan nogal wat problemen veroorzaken doordat er buikvorming kan ontstaan. Buikvorming is niets meer dan dat er golving ontstaat doordat de lamellen gaan wijken. Hierdoor sluiten de lamellen niet goed op elkaar aan en ontstaat er lichtinval.

Bij Byzon kunt u kiezen voor twee soorten rolluiken. De ALU-Standaard en de ALU-Extra. Eerstgenoemde variant is een rolluik met een lamel van 8,5 mm dik. De ALU-Extra heeft een extra dikke lamel van wel 9,4 mm dik. De dikke lamellen geven meer stevigheid, een hogere isolatiewaarde en meer veiligheid. Rolluiken van Byzon staan garant voor jarenlang plezier. Onze rolluiken onderscheiden zich nadrukkelijk van andere rolluiken. Voor een betaalbare prijs heeft u een topkwaliteit rolluik die past bij uw wensen.

Bij ons betaalt u áltijd de scherpste prijs

Kiest u voor Byzon, dan kiest u automatisch voor kwaliteit, service en garantie. We zijn een grote speler in de markt van buitenzonwering, doordat we grote aantallen producten inkopen kunnen we scherp calculeren en dat merkt u in de prijs! Onze lokale dealers hebben doorgaans geen dure showroom, door dealerbezoek aan huis kunnen we u een goede kwaliteit zonwering leveren tegen zeer scherpe tarieven én volledige garantie.

€175,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
  • Voor zeer brede toepassing geschikt!
  • Sterke lamel en stabiel pantser
  • Duitse topkwaliteit van Alukon®
  • 175 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Scherpe prijs!
Rolluik Somfy Only®
Vanaf 79.-
  • Meest stille rolluik dat er is
  • Inclusief stille Somfy motor
  • 7 jaar fabrieksgarantie!
  • 14 kleuren zonder meerprijs!
Bereken uw prijs

Besparen op rolluik montage

Ten slotte is de montage van het rolluik van invloed op de hoogte van de prijs. Als u wilt besparen op de montage kunt u ervoor kiezen om de rolluiken zelf te monteren, op die manier komen er geen extra kosten bij. Echter raden wij u aan om te kiezen voor montage door een specialist. Onze regio-dealers zijn vakmensen in montage, bestelt u via onze dealer, dan wordt uw rolluik op een vakkundige manier gemonteerd. Alleen dan geniet u ook van de volledige productgarantie. Besluit u om de rolluiken zelf te monteren, dan komt de productgarantie te vervallen.

Bereken binnen 1 minuut uw prijs

Bij BYZON kunt u gemakkelijk, online en binnen één minuut de prijs van uw rolluik berekenen in 6 stappen. Voer de afmetingen, type bediening, kleuren, plaatsing en etage in en u ontvangt een gratis op maat gemaakte offerte. Een van onze montage-dealers zit altijd bij u in de buurt, zodat u snel en persoonlijke contact heeft en vakmanschap gegarandeerd is. Na het inmeten wordt u rolluik binnen twee weken geleverd. Zo is rolluiken bestellen gemakkelijk en snel geregeld.

Uw eigen prijs berekenen