Een BYZONder knikarmscherm kopen voor een scherpe prijs? Maak uw keuze aan de hand van de cassette, de afmetingen, de bediening en de kleur. We helpen u in 5 stappen de ideale zonwering samen te stellen, waarvan u online direct de kosten kunt berekenen. We berekenen daarnaast alleen nog de montageprijs, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent.

De prijs van een knikarmscherm hangt af van de casette die u kiest, de afmetingen, de bediening en de kleur van zowel de cassette als het doek. We helpen u online graag de kosten van het knikarmscherm te berekenen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Cassette en afmetingen

De keuze voor een BYZONder mooi knikarmscherm bestaat allereerst uit die voor een half open cassette of een gesloten exemplaar. De half open variant is voordeliger, terwijl de gesloten cassette zorgt voor een meer nette afwerking. Bijkomend voordeel, vocht en vuil hebben minder kans het doek te bereiken, zodat dit langer goed van kwaliteit blijft en u daar beduidend minder omkijken naar heeft.

Kijk daarnaast goed naar de afmetingen van het knikarmscherm dat u wilt kopen. De knikarmschermen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende formaten. We kunnen de schermen leveren tot een breedte van wel 550cm en met een uitval tot wel 300cm. Dat betekent dat u zelf de gewenste afmetingen kunt doorgeven, op basis waarvan u vervolgens de prijs kunt berekenen van de knikarmschermen.

Bediening van het knikarmscherm

Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden voor de knikarmschermen beschikbaar. U kunt uiteraard gebruik maken van de handbediening met de bekende stang om het scherm uit- en in te draaien. Als alternatief kunt u voor de bediening van het knikarmscherm gebruik maken van een motor of een afstandsbediening. Wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem daarvoor contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Kleur van de knikarmschermen

Tenslotte is het van belang om de kleur van de knikarmschermen te kiezen. Dit heeft betrekking op zowel de kleur van de cassette als de kleur van het doek. Standaard leveren we de cassette in creme-wit (RAL 9001). Dit is de meest gebruikte kleur die mooi aansluit op de meeste gevels. Wenst u een andere kleur? Die kunt u uiteraard aanvragen bij ‘extra’s’, zodat we u daarvoor een passende offerte kunnen uitbrengen.

Met betrekking tot het doek van het knikarmscherm heeft u standaard de keuze uit blauw, bruin-beige, groen, oranje-geel, paars-rood en zwart-grijs-wit. We zorgen er met die kleurstellingen en de beschikbare patronen voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Het resultaat is een mooi knikarmscherm dat u BYZONder voordelig kunt aanschaffen. Bereken online direct de prijs, zodat u goed weet waar u aan toe bent en we u een scherpe offerte kunnen uitbrengen.