Rolluiken prijzen: BYZONder goedkoop

Rolluiken prijzen vergelijken of online de prijs van uw Byzonder mooie rolluik berekenen? We maken het u graag gemakkelijk om de kosten van goedkope rolluiken te berekenen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Het is voldoende om online aan te geven welke vorm en afmetingen u wenst. We berekenen de prijzen van rolluiken aan de hand van de bediening, de kleuren die u kiest en bijvoorbeeld de bevestiging die we kunnen gebruiken. U heeft op die manier meteen een goed idee van de rolluiken prijzen, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Vorm, afmeting en prijzen van de rolluiken

De rolluiken prijzen hangen onder andere af van de vorm die u kiest. Wenst u de goedkope vierkante bak of wilt u er met de halfronde bak graag voor zorgen dat de afwerking van de luiken er netter uit komt te zien? We schetsen u online de verschillende mogelijkheden, zodat u zelf de invloed op de rolluiken prijzen kunt bekijken.

Daarnaast bieden we u online de mogelijkheid om de gewenste afmetingen door te geven. U kunt dat doen op basis van de breedte en de hoogte van het raamkozijn, zodat de rolluiken op maat daar ondanks de scherpe prijzen netjes op aan zullen sluiten en u daar optimaal gebruik van kunt maken. Wenst u hulp bij het bepalen van de juiste maat? Neem daarvoor contact met ons op, dan geven we u graag aan hoe u die op kunt nemen om de rolluiken prijzen op te kunnen vragen.

Bediening van het rolluik

Naast de vorm en afmetingen is natuurlijk ook de bediening van groot belang. Standaard kunt u gebruik maken van handbediening voor de rolluiken. Wenst u wat meer gebruiksgemak? Dan kunnen we bijvoorbeeld een motor plaatsen, desgewenst inclusief afstandsbediening. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om de rolluiken omlaag te laten of die weer op te trekken, zonder dat u daar handmatig mee aan de slag hoeft.

Uiteraard kunt u online de verschillende rolluiken prijzen berekenen, bijvoorbeeld op basis van het type bediening dat u wenst. Verder bieden we u graag de mogelijkheid om een keuze te maken uit de verschillende kleuren en de mogelijkheden voor de bevestiging hiervan.

Kleuren en bevestiging kiezen

Qua kleuren is het van belang u te richten op zowel de bak en de geleiders als de lamellen voor de rolluiken. In de beide gevallen heeft u de keuze uit 10 verschillende RAL-kleuren. Het gaat dan bijvoorbeeld om wit (RAL 9010), crème (RAL 1015), bruin (RAL 8019) en antraciet (RAL 7016). Uiteraard is het mogelijk de kleuren voor de bak en geleiders af te stemmen op die van de lamellen. Liever de rolluiken prijzen berekenen op basis van een specifiek kleurcontrast? We maken het u online graag eenvoudig.

Tenslotte kunt u het type bevestiging kiezen. We kunnen de rolluiken bevestigen op de muur of op het kozijn. Geef aan of dit op de begane grond, op de eerste verdieping of wellicht de tweede verdieping dient te gebeuren, zodat u daarvoor meteen de prijs kunt berekenen.