Knikarm zonnescherm

Een knikarm zonnescherm of knikarmscherm is uiterst geschikt om uw terras van schaduw te voorzien. Zo kunt u, wanneer de zon fel schijnt, toch lekker in de verkoelende schaduw op uw terras zitten.

De werking van een knikarm zonnescherm

Het schermdoek wordt via twee of meerdere knikarmen van de doekrol weggedrukt, waardoor het doek horizontaal uitschuift. De knikarmen worden door staal- en gasdrukveren onder spanning gezet. Hierdoor blijft het doek ook tijdens het in- en uitschuiven strak. Dit zonnescherm wordt via consoles aan de buitenzijde van uw woning bevestigd.

Het knikarm zonnescherm bestaat uit een zelfdragende constructie die met behulp van de knikarmen bijna horizontaal afgesteld kan worden. De helling van het scherm kan aangepast worden. Een knikarmscherm heeft een open cassette, semi-gesloten cassette of een volledig gesloten cassette voor optimale bescherming van het doek. Bij felle regenbuien of wind adviseren wij u om het scherm te laten inschuiven op zo schade te voorkomen.

Nu gratis wind-sensor!
Knikarmscherm Omega
Vanaf 1.581.-
  • Gesloten cassette scherm
  • Structuurlak antraciet of creme-wit
  • Breedte van 300-600 cm
  • Uitval 250 of 300 cm
  • Diverse motorbedieningen
  • Tijdelijk met gratis windsensor!
Bereken uw prijs

De vele voordelen van een knikarm zonnescherm

Een knikarm zonnescherm kent vele voordelen. Het zonwerende doek van het scherm zorgt niet alleen voor schaduw, het beschermt u ook tegen de hitte en de schadelijke UV-straling van de zon. Gemiddeld blokkeert het scherm zo’n 90-95% UV-straling. Het doek is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Daarnaast kunt u hem ook nog op bepaalde tijden instellen of hem bedienen via uw smartphone.

Het scherm kan op iedere hoogte worden afgesteld. Zo hangt het scherm niet in de weg, kunt u uw terrasmeubilair er makkelijk onder kwijt en kan iedereen er gewoon onderdoor lopen. U kunt optimaal van uw terras genieten, want dankzij een knikarm zonnescherm blijft de warmte langer hangen op uw terras waardoor u in de avonden, wanneer het afkoelt, ook nog buiten kunt zitten. Tot slot is een knikarm zonnescherm erg onderhoudsarm. Dit komt omdat de constructie gemaakt is van aluminium.

 

Een knikarm zonnescherm van BYZON

Via onze website vind u ons ruime assortiment aan knikarm zonneschermen. U kunt via de rekentool eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Door de stappen te doorlopen weet u binnen een paar minuten wat de prijs van uw knikarmscherm zal zijn.

Wilt u graag meer informatie over een knikarm zonneschermen voor uw terras? Wilt u advies over de aanschaf en het gebruik van een zonnescherm? Neem contact met ons op dan helpen wij u graag verder! Bel ons via 0113 – 330 335 of stuur ons een berichtje op Whatsapp via 06 – 51788847.

Bereken uw prijs