Knikarmscherm elektrisch

Een knikarmscherm is niet alleen erg praktisch het is ook een stijlvolle manier om uw terras, woning of tuin van schaduw te voorzien. U kunt er op een fijne zomerdag onder zitten met familie of vrienden en het geeft uw tuin meteen al meer sfeer.

De knikarm- of ook wel terrasschermen genoemd zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Of u nu gaat voor een donkerkleurig doek of een streep kleurig doek. Alles is mogelijk. Daarnaast heeft u ook zelf de keuze of u voor een elektrisch of een handbediende knikarmscherm gaat. Als u voor gemak gaat is een elektrisch knikarmscherm een echte uitkomst. Met één druk op de knop kunt u het scherm eenvoudig bedienen. Hoe fijn is dat?

Knikarmscherm elektrisch op maat gemaakt

Bij Byzon worden alle knikarmschermen op maat voor u gemaakt, zo heeft u altijd een passend scherm die helemaal aansluit bij uw smaak en woning. Binnen ons aanbod vindt u drie verschillende terrasschermen die u helemaal zelf kunt samenstellen op soort, kleur en bediening.

Een elektrisch knikarmscherm

Alle knikarmschermen zijn standaard uitgerust met een kwalitatief zonweringsdoek zonder stiknaden, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd. Ook de windvaste armen van het scherm zijn onderdelen waarmee alle elektrische knikarmschermen mee zijn uitgerust.

Waarom kiezen voor een elektrische bediening

Wanneer u houdt van bedieningsgemak en luxe is een knikarmscherm met elektrische bediening de perfecte uitkomst. Het is zelfs mogelijk om met één druk op de knop meerdere zonneschermen te bedienen. Het is zowel mogelijk om te kiezen voor bediening via een centrale muurschakelaar of via een afstandsbediening.

Ook kan er aan de hand van speciale sensoren worden gekozen voor automatische bediening. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig. Een groot voordeel aan elektrische zonneschermen is het gemak maar elektrische zonneschermen gaan ook over het algemeen langer mee omdat ze vanzelf kunnen sluiten bij slechte weersomstandigheden.

Drie verschillende soorten knikarmschermen van Byzon

Bij Byzon heeft u de keuze uit drie verschillende soorten knikarmschermen. Wanneer u voor de betaalbare variant gaat is het type B1500 de beste keuze voor u. Het budgetscherm is van goede kwaliteit en zowel elektrisch als met slingerstang verkrijgbaar. Wanneer u voor een stabiel basisscherm met volledig gesloten cassette wilt gaan is het type B2000 een geschikt elektrisch knikarmscherm voor u. Ten slotte kunt u ook kiezen uit type B4000, wanneer u voor ultieme luxe wilt gaan. Dit designscherm heeft een volledig gesloten cassette en beschikt over diverse extra functionaliteiten.

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs

Bij Byzon profiteert u altijd van de beste prijs en kwaliteit als u kiest voor een knikarmscherm elektrisch. Daarnaast hanteren wij snelle levertijden en komt er altijd een monteur bij u langs om vooraf alles in te meten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact, onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.

Bereken uw prijs