Markiezen kopen? De scherpste prijs!

Wilt u kwalitatieve markiezen kopen tegen een scherpe prijs? Dan staan wij van Byzon Buitenzonwering graag voor u klaar. U vindt bij ons markiezen in verschillende soorten en maten die uw woning een sfeervolle en nostalgische look geven.

De markiezen van Byzon zijn zeer betaalbaar en van topkwaliteit. Het aluminium frame is onderhoudsarm en het daarop gespannen doek is zeer netjes afgewerkt met bies in kleur. De hardhouten omkasting maakt het af en zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning. De markiezen kunnen zowel elektrisch worden bediend, met koorbediening of met Solar motor. Wat wilt u nog meer? Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen en wij gaan meteen aan de slag.

Markiezen kopen bij Byzon

Byzon is een bekende zonwering dealer in Nederland en werkt samen met dealers door heel het land. We leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit zodat ze lang mee gaan. De markiezen worden gemaakt van sterk kwaliteits doek en onderscheiden zich op veel punten van andere zonwering. Ze geven uw woning namelijk een unieke, nostalgische uitstraling, maar ook op het gebied van schaduw comfort zijn markiezen ideaal. Doordat de markies zijkanten heeft kan de zon niet via de zijkant naar binnen schijnen. Dit levert een optimaal schaduweffect op in uw woning.

Markies Elegance
Vanaf 629.-
  • Aluminium frame / houten omkasting
  • Kwaliteitsproduct en onderhoudsarm
  • Maximale breedte: 340 cm
  • Maximale uitval: 120 cm
  • Afwijkende maat? Vraag offerte aan!
  • Standaard Ral 9001 of 9010
  • Standaard koordbediening
Bereken uw prijs

De prijs van markiezen

De prijs van de markies is afhankelijk van een aantal onderdelen zoals de maat van de markiezen en het soort bediening die u kiest. Bij Byzon vindt u markiezen vanaf €629,- van de beste kwaliteit. Wanneer u wilt weten hoeveel de markiezen die u zoekt kosten, kunt u via onze website heel eenvoudig uw prijs berekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en gaat u goed voorbereid verder met uw zoektocht. U kunt tijdens het berekenen van uw prijs kiezen tussen verschillende opties zoals, wel of geen omkasting, welke kleur, welke maten en welke bediening. Binnen 6 stappen weet u precies hoeveel uw markiezen kosten.

Vraag een vrijblijvende prijs op

Wilt u meer weten over het kopen van markiezen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of bereken direct uw prijs. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij geven u een vrijblijvend advies en helpen u met het vinden van de markiezen die u zoekt.

Bereken uw prijs