Markiezen op maat

Wilt u uw woning voorzien van prachtige markiezen? Bij BYZON maken wij markiezen op maat zodat ze op ieder kozijn passen! 

Een markies van BYZON geeft een klassieke uitstraling aan uw woning. De markies biedt naast zijn unieke uiterlijk ook schaduw comfort. De zonwerende zijkanten zorgen voor een groot schaduweffect in uw woning. Onze markiezen zijn onderhoudsvrij dankzij het aluminium frame en de hardhouten omkasting en zijn voorzien van een 100% kwaliteitsdoek.

De markiezen kunnen we speciaal voor u op maat maken. Onze markiezen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit en dat voor de voordeligste prijs. Het kopen van een markies is dan ook een duurzame investering.

Markiezen op maat

BYZON is gespecialiseerd in het produceren van markiezen op maat. Geen enkel raam is hetzelfde en daarom is het van belang dat het inmeten van de markiezen op de juiste manier gebeurd. U kunt zelf de maten doorgeven, maar u kunt dit ook laten doen door één van onze dealers. Dankzij ons uitgebreide netwerk zit er altijd wel eentje bij u in de buurt!

Zelf uw markiezen samenstellen

U kunt de markies helemaal zelf samenstellen via onze website. U selecteert het type, de afmetingen, de kleur en het doek motief. Daarnaast kiest u of u wilt gaan voor koordbediening of elektrische bediening. De mogelijkheden van een markies zijn daarom erg uitgebreid. Weet u niet goed welke markies bij uw woning past? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies! Wij helpen u graag verder.

Markies Elegance
Vanaf 705.-
  • Mooie kwaliteit
  • Hout of aluminium
  • Onderhoudsarm
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies uit 4 kastkleuren
  • 100% maatwerk
Bereken uw prijs

Bereken uw prijs

De prijs van uw zelf samengestelde markies kunt u in 6 stappen berekenen. U kunt deze geheel zelf samenstellen via onze website. U selecteert de afmetingen, de kleur en het doek motief en wij berekenen de prijs voor u. Na een akkoord gaan wij direct voor u aan de slag en leveren we uw markies binnen vier weken! Daarnaast kunnen wij de zonwering uiteraard ook voor u monteren en onderhouden. U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de zonwering en ook reparatie is voor verschillende soorten schade volledig gedekt.

Wilt u graag een markies op maat laten maken door ons? Vraag de offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een inmeetafspraak.

Bereken uw prijs