Markiezen zwart

Bent u op zoek naar nostalgische zonwering met een moderne uitstraling? Dan zijn de markiezen in de kleur zwart wellicht iets voor u. De markies geeft veel schaduw binnen en is een echte toevoeging aan uw woning.

De markiezen zijn gemaakt van schitterend kwaliteit doek in tientallen kleuren en zo ook in verschillende zwarttinten. Gaat u voor licht zwart (314638), donker zwart (338154) of zwart/wit gestreept (315105), de keuze is volledig aan u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van zwarte markiezen of bent u benieuwd hoeveel de markiezen voor uw woning gaan kosten? Contact ons vrijblijvend voor meer informatie of bereken uw prijs binnen 1 minuut. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Markiezen verkrijgbaar in diverse kleuren

Bij Byzon vindt u een erg ruime keuze aan verschillende markiezen die helemaal op maat kunnen worden samengesteld. Bij het samenstellen van uw markiezen heeft u een ruime keuze uit bijna 100 verschillende kleuren, van rood tot groen, maar uiteraard ook zwart. Binnen de kleur zwart vindt u ook weer verschillende varianten. Zo vindt u verschillende zwarttinten of zwart met een dun streepjes motief of een grove streep. De keus voor welke kleur u gaat is uiteraard volledig aan uzelf. Wij adviseren u hierin uiteraard graag.

Markies Elegance
Vanaf 629.-
  • Aluminium frame / houten omkasting
  • Kwaliteitsproduct en onderhoudsarm
  • Maximale breedte: 340 cm
  • Maximale uitval: 120 cm
  • Afwijkende maat? Vraag offerte aan!
  • Standaard Ral 9001 of 9010
  • Standaard koordbediening
Bereken uw prijs

Kwalitatieve markiezen tegen een scherpe prijs

Markiezen geven een nostalgische en klassieke uitstraling aan uw woning en zorgen voor enorm veel schaduw binnen. Een markies heeft namelijk ook zonwerende zijkanten, waardoor de zon niet zijdelings naar binnen kan schijnen. Wanneer u markiezen wilt kopen zit u bij Byzon goed. Wij bieden niet alleen kwalitatief goede producten aan, maar ook nog eens tegen een bijzonder scherpe prijs. De markiezen gaan daarom erg lang mee en zijn een goede keuze voor uw portemonnee.

markies zwart

Zwarte markiezen kopen bij Byzon

Bij Byzon kunt u kwalitatieve markiezen in het zwart tegen een voordelige prijs bestellen. U kunt ze volledig zelf samen stellen met een maximale breedte van 340 cm. Binnen zes eenvoudige stappen kunt u direct uw prijs berekenen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tevreden over de prijs? Vraag dan direct een montage offerte aan.

Bij Byzon kunnen we al onze producten snel aan u leveren met 100% hollandse zekerheid, kwaliteit en service. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contact ons vrijblijvend of bereken direct uw prijs voor uw zwarte markiezen. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Bereken uw prijs