Projectzonwering / VVE’s

Heeft u een grotere opdracht, bent u een projectontwikkelaar, aannemer of VVE? Dan staat BYZON graag voor u klaar op het gebied van projectzonwering.

Wij zijn er in gespecialiseerd grote partijen zonwering op maat te maken en bij u te monteren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar screens, rolluiken, zonneschermen of markiezen, BYZON biedt maatwerk met standaard concepten. Bent u benieuwd hoe wij precies te werk gaan of wilt meer weten over product- en montageprijzen? Vul dan het contactformulier in onderaan de pagina. Onze specialisten nemen dan contact op om te komen tot een duidelijke offerte op maat. Het is uiteraard ook mogelijk om direct telefonisch of per mail contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Onze werkwijze bij projectzonwering

BYZON is uw ervaren partner voor professionele projectzonwering. Wij werken al vele jaren samen met onze meer dan 75 BYZON-dealers door heel Nederland. Zo is er altijd één bij u in de buurt te vinden. De dealers waar wij mee samenwerken zijn ervaren in montage, werken op hoogte en het leveren van service (contracten). Omdat wij ons in iedere regio bevinden kunnen we snel leveren met 100% Hollandse zekerheid, kwaliteit en service.

Wanneer u interesse heeft voor het laten plaatsen van zonwering voor bijvoorbeeld een nieuwbouwwijk, een appartementencomplex (VVE) of een kantoorgebouw dan geven wij er de voorkeur aan om eerst bij u langs te komen om het project te bekijken, uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken en alles wat van belang is voor een duidelijke en scherpe offerte. We produceren alles in eigen huis vanuit de productielocatie in Barneveld. Dit is een garantie voor zekerheid in levering, onderdelen en service.

Voor ieder project passende zonwering

Of u nu op zoek bent naar screens voor een basisschool of naar zonneschermen voor een ziekenhuis? BYZON heeft het in huis en levert maatwerk. Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.

  • Hotel en recreatie
  • Kantoor
  • Horeca
  • Appartementencomplexen / VVE
  • Gezondheidszorg
  • Onderwijs
  • Nieuwbouw wijken en woningen

Meer weten over de mogelijkheden voor projectzonwering?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van buitenzonwering voor uw project? Dan bent u bij BYZON aan het juiste adres. Wij kunnen grote partijen op maat gemaakte zonwering vlot leveren voor een scherpe prijs incl. vakkundige montage. Diverse dealers van ons hebben alle certificaten om volgens VCA normering te werken. Meer weten over de mogelijkheden voor uw specifieke project? Vul dan vrijblijvend het onderstaande contactformulier in.

Klik hier voor een offerte op maat