Prijzen markiezen

Wilt u graag nieuwe markiezen laten plaatsen? Voorzie uw woning van een nostalgie dankzij het klassieke uiterlijk van een markies. BYZON heeft markiezen speciaal voor u op maat gemaakt en dat voor de voordeligste prijzen! 

Markiezen op maat

Ieder kozijn is uniek en daarom bieden wij markiezen op maat aan. Hierdoor past de zonwering altijd precies! Daarnaast kunt u de markies helemaal zelf samenstellen. U kiest de afmetingen, de kleur van de omkasting, de kleur en het motief van het doek en het soort bediening (handmatig of elektrisch). Wij maken de zonwering dan speciaal op maat voor u en leveren deze snel bij u thuis. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de zonwering te laten monteren door één van onze ervaren dealers. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk is er altijd wel één bij u in de omgeving.

Prijzen van markiezen

De gemiddelde prijzen van markiezen liggen tussen de €640,- en de €920,-. Onze markiezen kosten minimaal €513. De uiteindelijke prijs hangt af van vele factoren. Het heeft er natuurlijk mee te maken van welke specificaties u uw markies wilt laten voorzien en of u hem op maat wilt laten maken of kiest voor een standaard uitvoering.

Markies Elegance
Vanaf 705.-
  • Mooie kwaliteit
  • Hout of aluminium
  • Onderhoudsarm
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies uit 4 kastkleuren
  • 100% maatwerk
Bereken uw prijs

Bereken het zelf!

Via onze tool kunt u de prijzen van uw markiezen zelf eenvoudig laten berekenen. Vraag nu een gratis offerte aan. In 6 simpele stappen kunt u uw prijzen opvragen. U selecteert de afmetingen, het type, de omkasting, de kleur en het motief van het doek, de bediening en op welke etage de markies geplaatst moet worden. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een markies met handbediening zonder omkasting, dan zal de prijs lager uitvallen dan wanneer u voor elektrische bediening met omkasting kiest.

Onze service

Bij ons kunt u terecht voor al uw zonwering. Of u nu gaat voor markiezen, uitvalschermen, rolluiken en screens wij hebben een uitgebreid assortiment en dat voor de voordeligste prijs! Daarnaast bieden wij een garantie van maar liefst 5 jaar op onze zonwering.

Wilt u graag meer informatie over de prijzen van markiezen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. Daarnaast bieden wij een garantie van maar liefst 5 jaar op onze zonwering.

Bereken uw prijs