Rolluiken dakkapel

Beschikt uw huis over een mooie dakkapel en wilt u deze kunnen verduisteren met een rolluik? Dan zijn de rolluiken voor een dakkapel van Byzon wellicht iets van u. Binnen ons uitgebreide aanbod vindt u een ruime keus aan rolluiken in heel veel verschillende soorten en maten.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een groot wit rolluik met handbediening of een klein zwart rolluik met elektrische bediening. Bij ons vindt u het allemaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent rolluiken voor een dakkapel? Lees dan verder, bekijk al onze rolluiken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze zonwering specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het rolluik die bij uw wensen aansluit.

Een dakkapel met een Byzon rolluik

Ruim aanbod rolluiken voor een dakkapel

Een dakkapel biedt natuurlijk meerdere voordelen. Om ervoor te zorgen dat u de warmte buiten kunt houden hebben we bij BYZON een assortiment kwalitatieve rolluiken welke ook geschikt zijn voor uw dakkapel. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De lamellen en de bak en geleider van het rolluik zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. Daarnaast kunt u de rolluiken voor een dakkapel bestellen in een breedte van 50 tot 380 cm en een hoogte van 50 tot 340 cm. Hierbij heeft u de keuze uit Alu-Standaard en Alu-Luxe rolluiken. Het grootste verschil is dat de luxe variant over een dikkere en stevigere lamel beschikt.

€175,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
  • Voor zeer brede toepassing geschikt!
  • Sterke lamel en stabiel pantser
  • Duitse topkwaliteit van Alukon®
  • 175 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Scherpe prijs!
Rolluik Somfy Only®
Vanaf 79.-
  • Meest stille rolluik dat er is
  • Inclusief stille Somfy motor
  • 7 jaar fabrieksgarantie!
  • 14 kleuren zonder meerprijs!
Bereken uw prijs

Bereken de prijs van uw rolluik binnen 1 minuut

Wilt u meer weten over de kosten van rolluiken voor een dakkapel? Dan kunt u heel eenvoudig binnen 1 minuut uw prijs berekenen via onze website. De rolluiken voor een dakkapel zijn al verkrijgbaar vanaf €166,- per stuk en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bereken uw voordeligste prijs hier en vraag aan de hand van al uw wensen een vrijblijvende offerte aan. Vervolgens komen onze dealers die door heel het land actief zijn uw rolluik monteren. Zo kunt u binnen korte tijd al genieten van uw rolluik op uw dakkapel.

Byzon staat voor u klaar

Wilt u meer informatie over de rolluiken voor een dakkapel of wilt u een advies over welk rolluik het beste bij uw woning past. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het rolluik die het beste bij uw wensen aansluit. Bent u benieuwd wat het rolluik wat u op het oog heeft precies zal gaan kosten? Bereken dan binnen 1 minuut uw prijs uit. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bereken uw prijs