Rolluiken elektrisch

Bent u op zoek naar rolluiken met elektrische bediening? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod rolluiken elektrisch van hoogwaardige kwaliteit in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een antraciet rolluik voor smal raam of een wit rolluik voor een breed raam, bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze elektrische rolluiken of bent u benieuwd naar de prijs? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het rolluik die u zoekt. Neem vrijblijvend contact met ons op of bereken direct uw prijs online.

De voordelen van elektrische rolluiken

Wanneer u kiest voor elektrische rolluiken profiteert u van vele voordelen. De rolluiken zijn namelijk heel eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening of uw telefoon. Zo kunt u ze via één druk op de knop omhoog doen of laten zakken. De elektrische rolluiken beschikken over een Somfy of Brel motor van hoogwaardige kwaliteit, waardoor uw rolluik lang mee zal gaan. Daarnaast beschikken de rolluiken over de kleinste bak van Nederland, wat de uitstraling nog mooier maakt.

Rolluiken elektrisch kopen bij Byzon

Bij Byzon leveren we alleen rolluiken van de beste kwaliteit. We werken samen met diverse Europese leveranciers die aan alle normen en richtlijnen voldoen. Bij ons vindt u twee verschillende soorten rolluiken, namelijk de Alu-standaard en de Alu-Luxe rolluiken. De Alu-Luxe rolluiken zijn geschikt voor extra brede ramen en hebben een extra hoge isolatiewaarde, waardoor de warmte buiten blijft in de zomer en in de winter de kou buiten. Wat wilt u nog meer?

Voordeel- keuze!
Rolluik Alu-Standaard
Vanaf 174.-
  • Breedte: 50 tot 250 cm
  • Hoogte: 50 tot 250 cm
  • Kleinste rolluikkast van Nederland!
  • De voordeligste keuze
  • Keuze uit ca. 13 kleuren
Bereken uw prijs
ISOLATIE
ROLLUIK!
Rolluik Alu-Extra
Vanaf 222.-
  • Breedte: 50 tot 380 cm
  • Hoogte: 50 tot 340 cm
  • Hogere windbelasting
  • Hoogste isolatiewaarde
  • Inbraakpreventief
Bereken uw prijs

Bereken uw prijs

De kosten van een rolluik zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de afmetingen en het type bediening die u kiest. Via onze online tool kunt u heel gemakkelijk de prijs uitrekenen van het rolluik die u zoekt. zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u eerst meer informatie ontvangen of een vrijblijvend advies? Dat kan uiteraard ook. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bereken uw prijs