Een screen zonder stroom of kabel? Kies voor een screen op zonne-energie!

Is uw oude zonwering toe aan vervanging en wilt u besparen op uw energierekening? Ga dan voor screens op zonne-energie! SOLAR screens hebben geen stroom nodig en daardoor hoeven er geen gaten meer in uw kozijnen of gevel geboord te worden!

Alle voordelen van een screen op zonne-energie op een rij

De keuze voor een Byzon SOLAR screen op maat is een verstandige keuze. Het bespaart u vaak een hoop kosten en u profiteert van de nieuwste technologie. Wij zetten alle voordelen graag voor u op een rij:

 • Geen boorgat meer in muren, ramen of kozijnen omdat alles stroom-en kabelloos is;
 • Geen stroomkabel of schakelaar meer, dus binnen heeft u geen last van een lelijke afwerking op de wand;
 • Geen elektriciteitsgebruik, wat betekent dat u bespaart op uw energierekening;
 • Het is een duurzame vorm van stroomopwekking. Zon-en daglicht zijn voldoende voor het zonnepaneel om de accu te vullen met dagelijkse energie, in elk jaargetijde!
 • Onze screens op zonne-energie worden standaard geleverd met een handige handzender voor de afstandsbediening;
 • Het zonnepaneel en de kastvorm hebben we helemaal op elkaar afgestemd;
 • Past bij ieder type woning of raam;
 • Veilige en tijdbesparende montage;
 • Fabrieksgarantie 5 tot 7 jaar!

De prijs van een screen op zonne-energie

De prijs van een screen op zonne-energie is afhankelijk van de afmetingen van het screen die u zoekt. Wanneer u een screen nodig heeft voor een groot raam zal de prijs automatisch iets hoger uitvallen. Wij maken graag voor u een offerte op maat. Een gemiddeld raam meet ca. 120 x 180 cm. U heeft dan al een Byzon SOLAR screen voor €800 euro exclusief montage. Een Byzon SOLAR screen van 250 x 250 cm kost ca. €1.050 euro. 

Rolluik op zonne energie

De specificaties

 • SMART motor met weerstand herkenning;
 • Geïntegreerde accu die oplaadt via het zonnepaneel op de bak;
 • Zonnepaneel op de bak zet zowel zon- als daglicht om in energie;
 • SMART handzender voor bediening op afstand;
 • Kwaliteitsrolluik met de keuze uit twee type lamellen;

Laat uw screens op zonne-energie door Byzon op maat maken

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een SOLAR screen op zonne-energie? Dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Wij maken alle screens voor u op maat, zodat ze perfect aansluiten bij uw woning. We meten gratis thuis in, kijken hoe het bij u op de muur of het kozijn gemonteerd moet worden. We bespreken met u de kastkleuren, de kastvormen, de doekkleuren, etc. Op basis van uw wensen en onze mogelijkheden maken we de offerte precies op maat. Bent u benieuwd naar wat een screen op zonne-energie precies gaat kosten? Laat dan een offerte op maat maken via de onderstaande button.

Waarom SOLAR screens bij Byzon kopen?

Byzon SOLAR screens zijn kwaliteitsproducten. Zo profiteert u van veel keus, aantrekkelijke prijzen en een mooie afwerking. We meten bij u thuis in en we nemen de doekcollecties en kleurstalen voor u mee. Onze vakkundige dealer geeft u advies over de plaatsing en afwerking. Byzon ontzorgt u van A tot Z. Onze screens worden in Nederland gemaakt, netjes verpakt en met eigen vervoer geleverd via onze vaste Byzon-dealer. Zo heeft u zekerheid en een veilig gevoel bij uw aankoop. De 5 tot 7 jaar garantie draagt daar ook aan bij.

Bestel gemakkelijk uw zonwering bij Byzon

Byzon is een landelijk georganiseerde zonweringsleverancier met ca. 85 dealers. Daarom zijn we altijd dicht bij u in uw buurt voor inmeten, advies, montage, service en garantie. Al onze zonwering wordt in Nederland gemaakt, snel geregeld en goed verpakt en vervoerd. Maak uw keuze en kom met ons in contact. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@byzon.nl of bel naar 0342 483201. We zijn er voor u!

Klik hier voor een prijsopgave*