Screens op maat: persoonlijke prijs, service en montage-dealers in de buurt

Bent u op zoek naar screens, maar heeft u een BYZONdere situatie? BYZON maakt screens op maat. Zo kunnen we op de lastigste woningen of gebouwen screens plaatsen en de grote wensen waarmaken. Daarnaast biedt BYZON persoonlijke service, een op maat gemaakte offerte en een snelle levertijd. Wij hebben vakkundige dealers door het hele land zitten, dus ook bij u in de buurt. Daardoor kunnen we persoonlijke service en een snelle levertijd garanderen.

Basis of windvast ritsscreen

Omdat we bij BYZON alleen gaan voor goede kwaliteit werken we samen met diverse Europese leveranciers. Deze voldoen allemaal aan de Europese normen en richtlijnen. Omdat al deze screens voldoen aan de wettelijke eisen kunt u jarenlang genieten van de zon én schaduw. Wij hebben in de basis drie verschillende varianten screens: screen met bakmaat 85 mm, screen met bakmaat 95 mm en screen met bakmaat 120 mm. Alle drie zijn ze verkrijgbaar in basis of windvaste uitvoering. Bij een basis screen zit het doek, op de onderlat na, niet vast in de geleider. Bij een windvast ritsscreen wordt het doek ingesloten in de geleider door een doekpees of rits. Hierdoor kan het doek niet gaan klapperen als het waait.

Screen-Basic
Vanaf 252.-
 • Basic is een niet-windvast systeem
 • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
 • Kan met hand- en elektrische bediening
 • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Nu gratis Solar motor!
Screen-Windvast
Vanaf 576.-
 • Het beste screen voor gewone ramen
 • Kan tot 440 cm breed en 400 cm hoog
 • Kies uit 3 kastvormen en 5 kastkleuren
 • Gratis upgrade naar Solar Stroomloze motor!
Bereken uw prijs
Screen-Windvast Xtra
Vanaf 793.-
 • Kan tot 700 cm breed!
 • Ideaal screen voor bredere toepassingen
 • Alleen met Somfy kwaliteitsmotor
 • Kies uit 15 RAL kleuren zelfde prijs
 • Innovatief systeem met mooie afwerking
Bereken uw prijs

Screens op maat

Bijna geen enkel raam is precies hetzelfde. BYZON is gespecialiseerd in screens op maat. Daardoor kunnen we (bijna) ieder raam voorzien van screens. Bij BYZON kunt u gemakkelijk, online en binnen één minuut de prijs van uw screen berekenen in 6 stappen. Voer de afmetingen, type bediening, kleuren, etage-hoogte in en u ontvangt een gratis op maat gemaakte offerte. Een van onze 55 montage-dealers zit altijd bij u in de buurt, zodat u snel en persoonlijke contact heeft en vakmanschap gegarandeerd is. Na het inmeten wordt u screen binnen drie tot vier weken geleverd. Zo is screens op maat bestellen gemakkelijk en snel online geregeld.

Verkrijgbaar met veel opties

Omdat alle BYZON screens op maat zijn, zijn er veel verschillende opties. Zo zijn onze screens verkrijgbaar in twee varianten, drie kastkleuren, 40 doekdessins, vier bedieningsmogelijkheden en in basis of windvaste uitvoering. Screen 85 is geschikt voor ramen van 50 tot 200 cm breed en 180 cm hoog, screen 95 is geschikt voor ramen van 50 tot 340 cm breed en 320 cm hoog en screen 120 is geschikt voor ramen van 50 tot 600 cm breed en 400 cm hoog. Deze laatste screen 120 is ook ideaal voor onder een terrasoverkapping.

Meer weten?

U kunt bij BYZON screens standaard uit 3 kastkleuren kiezen zonder meerprijs. Als u een specifieke eigen kleur heeft, dan leveren wij het speciaal voor u in de gewenste RAL-kleur. Lees verder over de verschillende opties voor screens op maat, bereken uw prijs of neem contact op bij vragen.

Bereken uw prijs