Alles over het kopen van een terrasscherm

Denkt u erover na om een terrasscherm te kopen zodat u in de zomer heerlijk overdekt in de schaduw kunt zitten? Dan is een terrasscherm van Byzon echt iets voor u. De terrasschermen zorgen ervoor dat u op ieder tijdstip van de dag heerlijk beschut kunt zitten.

Voor elk budget en elke wensenlijst vindt u bij ons een geschikt zonnescherm. Of u nu gaat voor een handbediend budget scherm of voor een luxe design scherm, wij helpen u graag bij het vinden van het terrasscherm wat het beste bij u past. Lees snel verder als u meer wilt weten over de mogelijkheden, voordelen en kosten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een van onze schermen, neem dan gerust contact met ons of bereken direct uw prijs.

Wat is een terrasscherm?

Een terrasscherm of ook wel knikarmscherm genoemd is een scherm wat u boven uw terras op kunt laten hangen ter bescherming van de zon. Het schermdoek wordt via twee of meerder knikarmen van de doekrol weggedrukt, waardoor het doek horizontaal uitschuift. Dankzij de staal- en gasdrukveren blijft het doek ook tijdens het in- en uitschuiven strak. De helling van het zonnescherm kan naar wens worden aangepast, maar wordt vaak horizontaal afgesteld. Of u kiest voor een cassette, semi-gesloten cassette of volledig gesloten cassette is geheel aan uzelf. Voor optimale bescherming kunt u het beste kiezen voor een volledig gesloten cassette. Wij adviseren u daarnaast het scherm altijd in te schuiven bij harde wind of regen.

terrasscherm

De voordelen van een terrasscherm

Wanneer uw terras of tuin is voorzien van een terrasscherm profiteert u van vele voordelen. U kunt niet alleen op ieder moment van de dag in de schaduw zitten, het beschermt u ook tegen de hitte en de schadelijk UV-straling van de zon. Daarnaast ziet uw zithoek er een stuk gezelliger uit en blijft het binnen ook heerlijk koel. Hoe fijn is dat?

Verder zijn alle terrasschermen van Byzon voorzien van kwalitatief zonweringsdoek, waardoor ze extra lang mee gaan. Wanneer u kiest voor elektrische bediening, kunt u het scherm met één druk op de knop in- en uitrollen. De elektrische schermen zijn voorzien van een Somfy motor, die bekend staat om de gemakkelijke werking en goede kwaliteit. Wat wilt u nog meer?

Verschillende soorten terrasschermen

Binnen ons aanbod terrasschermen vindt u verschillende soorten en maten schermen. Zo is er voor ieder wat wils. Wij onderscheiden drie verschillende type schermen, die alle drie ook weer in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Het type B1500 is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor €917,-. Dit scherm is een basis instap scherm en heeft een semi-cassette. Het type B2000 is de grote broer van de B1500, de cassette is volledig gesloten en is verkrijgbaar vanaf €1.056,-. Wanneer u voor ultieme luxe en gemak wilt gaan kunt u het beste gaan voor het type B4000. Dit terrasscherm is verkrijgbaar vanaf €1.310 en beschikt over allerlei extra functies.

Nu gratis wind-sensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Zeer degelijke constructie
  • Mooie ronde sterke voorlijst
  • Kan tot 700 cm breed
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse voor een scherpe prijs!
Bereken uw prijs

De prijs van een terrasscherm

De prijs van een terrasscherm is vaak afhankelijk van welk soort scherm u kiest en welke afmetingen u nodig heeft. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn onze terrasschermen verkrijgbaar vanaf €917,-, maar wanneer u voor speciale opties of extra’s kiest zullen deze kosten oplopen. Als u al heeft vastgesteld voor welk zonnescherm u wilt gaan kunt u via onze calculator, uw prijs meteen berekenen. Binnen één minuut weet u precies waar u aan toe bent. Start meteen met het berekenen van uw prijs!

Bereken uw prijs