Terrasschermen Horeca

Bent u op zoek naar terrasschermen voor de horeca zodat uw gasten fijn in de schaduw kunnen zitten of zijn de oude terrasschermen van uw horecazaak aan vervanging toe? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres.

U vindt bij ons een ruim aanbod aan zonneschermen tegen een scherpe prijs. Wij maken deze terrasschermen helemaal op maat zodat ze aansluiten bij uw horeca-onderneming. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze schermen te laten bedrukken, zodat mensen vanaf een afstandje direct zien wat de naam is van uw horecazaak. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het kopen van terrasschermen voor de horeca? Neem dan gerust contact met ons op of laat een offerte op maat maken. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Maatwerk zonwering voor uw horecazaak

Wanneer u een terrasscherm bij Byzon koopt, zal deze altijd voor u op maat worden gemaakt. Dit is als u een terrasscherm voor horeca zoekt van groot belang aangezien de maten en uw wensen vaak anders zijn dan die van particulieren. Onze terrasschermen of ook wel zonneschermen genoemd zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg geschikt voor ieder terras. Ze dragen daarnaast ook bij aan een uitnodigende gevel waardoor gasten eerder bij u op het terras zullen gaan zitten. Dankzij het schuin staande doek is het nog wel mogelijk om van binnen naar buiten te kijken en is er ook genoeg ruimte om in de schaduw te zitten. Hoe fijn is dat?

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm
Vanaf 516.-
  • Kies uit 2 cassettevormen
  • Kies uit 5 cassettekleuren
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies voor goede kwaliteit
  • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Projectzonwering door Byzon

Bij Byzon kunt u terecht voor projectzonwering. Wanneer u een grote opdracht heeft zoals het realiseren van zonwering voor appartementen, restaurants of winkels, staan wij voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd grote partijen zonwering op maat te maken en te monteren. Wij komen vooraf graag bij u langs om het project te bekijken en geven u een advies over welke zonwering het beste bij uw project past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in terrasschermen voor de horeca of wilt u meer informatie ontvangen over onze projectzonwering? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag via onderstaande button een offerte aan. Wij komen graag bij u langs!

Klik hier voor een offerte op maat