Uitschuifbaar zonnescherm

Wilt u meer schaduw in uw tuin creëren en daarnaast ook gelijk profiteren van meer koelte in huis? Dan is een uitschuifbaar zonnescherm wellicht iets voor u. De zonneschermen kunnen op verschillende manieren worden uitgeschoven, zo kunt u namelijk kiezen voor slingerbediening, bediening met draaischakelaar of bediening met een afstandsbediening of uw telefoon. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bent u benieuwd of wij het uitschuifbare zonnescherm kunnen leveren die u in gedachten heeft of wilt u meer informatie ontvangen? Bekijk dan ons ruime aanbod zonneschermen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze zonwering specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de zonwering die bij uw wensen past.

Een uitschuifbaar zonnescherm aan een woning

Uitschuifbaar zonnescherm in verschillende soorten en maten

Binnen het ruime aanbod van Byzon vindt u drie verschillende type zonneschermen, namelijk zonnescherm Alfa, zonnescherm Omega en uitvalscherm Carré. Zonnescherm Alfa is het meest verkochte knikarmscherm. Dit klassieke model is erg scherp geprijsd en van zeer goede kwaliteit. U koopt dit zonnescherm al vanaf €1.226.

U kunt alle type uitschuifbare zonneschermen helemaal op maat samenstellen. U kiest hierbij zelf wat voor maat, kleur en type bediening u wenst. Vervolgens komen wij het zonnescherm inmeten en monteren, zodat u vervolgens jarenlang van uw zonwering kunt genieten.

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm
Vanaf 516.-
  • Kies uit 2 cassettevormen
  • Kies uit 5 cassettekleuren
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies voor goede kwaliteit
  • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Kwalitatieve uitschuifbare zonneschermen

Bij Byzon werken we alleen met de beste materialen, waardoor we u ervan kunnen verzekeren dat onze zonneschermen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het zonweringdoek die we gebruiken voor onze zonneschermen uit de RAYOS collectie van het Duitse A-merk Swela is erg stevig en zorgt ervoor dat uw zonnescherm is bestand tegen weer en wind. Daarnaast kunt u voor de bediening van uw zonnescherm kiezen voor een motor van ons huismerk BREL of van SOMFY. Wij adviseren u graag.

Bereken binnen 1 minuut de prijs voor uw uitschuifbare zonnescherm

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een uitschuifbaar zonnescherm of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of direct uw prijs berekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag.

Bereken uw prijs