Uitvalscherm zonwering

Bent u op zoek naar een uitvalscherm zonwering van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan uitvalschermen in verschillende kleuren en maten. Zo is er gegarandeerd een geschikt uitvalscherm tegen de zon te vinden.

Wilt u meer weten over de kosten van onze uitvalschermen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij adviseren u graag. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Kwalitatief uitvalscherm zonwering

Wilt u uw huis voorzien van schaduw waardoor u vooral in de zomer of bij een laagstaand zonnetje altijd uit de zon kunt zitten? Een uitvalscherm is hier de perfecte oplossing voor. De diagonale stand zorgt er voor dat uw huis op een stijlvolle manier wordt beschermd tegen de zon.

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm
Vanaf 516.-
  • Kies uit 2 cassettevormen
  • Kies uit 5 cassettekleuren
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies voor goede kwaliteit
  • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Wanneer u een uitvalscherm bij Byzon koopt, profiteert u altijd van de beste kwaliteit.
De uitvalschermen zijn gemaakt van 100% kwaliteitsdoek wat tegen alle weersomstandigheden is opgewassen. Het doek heeft geen stiknaden, wat zorgt voor een extra lange levensduur. Het populairste model binnen ons aanbod is het uitvalscherm Carré. Dit scherm beschikt over een mooi ranke kast en windvaste armen.

De kosten van een uitvalscherm

De kosten van een uitvalscherm zijn relatief laag vergeleken met andere soorten zonwering. De gemiddelde kosten van een uitvalscherm zonwering liggen meestal tussen de €300 en €650. Maar deze prijs is natuurlijk ook afhankelijk van de afmetingen van het scherm en van het soort bediening. Als u een elektrisch uitvalschermt koopt en deze laat installeren zullen de kosten vaak hoger uitvallen dan wanneer u voor slingerbediening gaat. Ook de maten zijn een erg belangrijke factor bij de bepaling van de prijs. De schermen zijn verkrijgbaar tot een maximale breedte van 400 cm met een uitval tot 150 cm.

Bereken direct uw prijs

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een uitvalscherm zonwering of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of direct uw prijs berekenen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag.

Bereken uw prijs