Verduisterende rolluiken

Bent u op zoek naar verduisterende rolluiken die er voor zorgen dat er geen zon in uw woning komt? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres. U vindt bij ons namelijk een ruim aanbod aan rolluiken in verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of de prijzen van onze verduisterende rolluiken? Bekijk dan ons volledige aanbod en stel uw rolluik op maat samen. Laat vervolgens binnen één minuut uw prijs berekenen en u weet precies waar u aan toe bent. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag.

Verduisterende rolluiken tegen een scherpe prijs

Rolluiken zijn een echte toevoeging aan uw woning. Ze zijn niet alleen verduisterend, ze hebben ook een isolerende werking en zijn inbraakwerend. Van al deze voordelen die een rolluik te bieden heeft profiteert u al vanaf €174,-. Voor deze prijs heeft u een rolluik met de kleinste rolluikkast van Nederland. Wilt u toch gaan voor de iets luxere variant? Kies dan voor Rolluik Alu-extra. Deze kan tot een breedte van 380 cm en een hoogte van 340 cm. Daarnaast is deze ook nog isolerend dankzij de dikkere lamel.

Nu met Solar actie!
Rolluik Brel Alukon
Vanaf 225.-
 • Kan in breedte van 50 tot 440 cm
 • Kan in hoogte tot 360 cm
 • Sterke lamel voor stabiel pantser
 • Zeer degelijk rolluik Duits merk Alukon®
 • Geen toeslag op de Solar motor!
Bereken uw prijs
Nu met Somfy korting!
Rolluik Somfy Special
Vanaf 79.-
 • Het beste rolluik onder de zon
 • 100% lichtdicht en 12% meer isolatierendement
 • Kies uit 14 kleuren zonder meerprijs!
 • De beste Somfy motoren
  (elektrisch en Solar)
 • 7 jaar fabrieksgarantie!
Bereken uw prijs

Waarom uw rolluik bij Byzon kopen?

Bij Byzon staan we er om bekend dat we uitstekende kwaliteit verduisterende rolluiken leveren tegen een scherpe prijs. We werken samen met verschillende Europese leveranciers, die allen voldoen aan de Europese normen en richtlijnen.

Bij Byzon heeft u de keuze uit twee verschillende soorten rolluiken, namelijk ALU-Standaard en ALU-Extra. Ze hebben beiden naast een zonwerende functie ook een isolerende functie. Dit komt door de dubbelwandige aluminium lamel. Het ALU-extra rolluik is geschikt voor extra brede ramen tot wel 380 centimeter.

Meer weten over onze verduisterende rolluiken?

Onze verduisterende rolluiken zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar witte rolluiken voor een smal raam of naar antraciet rolluiken voor een groot raam, bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over onze rolluiken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of bereken de prijs voor uw rolluik eenvoudig online.

Bereken uw prijs