Verduisterende screens

Een laagstaande zon kan erg vervelend zijn wanneer deze in uw woning schijnt. Gelukkig heeft BYZON de oplossing voor u! Met behulp van verduisterende screens laat u het zonlicht buiten. Wij bieden u verschillende screens aan. Bent u benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Onze verduisterende screens

BYZON werkt met diverse Europese leveranciers. Alle screens voldoen aan de Europese normen en richtlijnen zoals opgesteld vanuit de Europese Unie. Hiermee zijn ze dus veilig én duurzaam en kunt u optimaal genieten van kwalitatief goede verduisterende screens. Verduisterende screens werken zonwerend en houden daarmee licht en warmte buiten uw huis.Het doek is gemaakt van brandwerend materiaal. Het doek is erg sterk en scheurt dus niet snel. De screens maken het mogelijk om wel van binnen naar buiten te kunnen kijken, maar niet van buiten naar binnen te kunnen kijken. Dit zorgt dus voor wat meer privacy. Screens werken echter niet isolerend en door het doek zijn ze ook niet inbraakwerend.  

Basis of windvast?

BYZON biedt drie verschillende varianten screens aan. In ons assortiment hebben we screens met bakmaat 85 mm, screens met bakmaat 95 mm en screens met bakmaat 120 mm. Alle drie soorten screens zijn zowel uitvoerbaar als basis- en windvast screen. Bij een basis screen zit het doek niet vast in de geleider, enkel de onderlat is bevestigd aan het screen. Een windvast screen is daarentegen ingesloten in de geleider via een doekpees of een rits. Deze zijn allemaal beschikbaar met verduisterende doeken. 

Op maat?

Omdat geen enkel raam hetzelfde is, maken we verduisterende screens speciaal op maat voor u. Op deze manier bent u er zeker van dat hij altijd precies past! Via onze website kunt u gemakkelijk een verduisterend screen aanschaffen. In zes simpele stappen kunt u een gratis offerte opvragen. U kunt het verduisterend screen zelf samenstellen door de afmetingen, het soort bediening, de kleur en de etage-hoogte in te voeren. Wanneer u akkoord gaat komt één van onze monteurs het screen voor u inmeten en na drie tot vier weken wordt deze al geleverd en geplaatst.

Screen-Basic
Vanaf 252.-
  • Basic is een niet-windvast systeem
  • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
  • Kan met hand- en elektrische bediening
  • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs

Onze service

Wij bieden u een persoonlijke service en voorzien u graag van het beste advies. Wanneer u een screen bij ons besteld gaan we meteen voor u aan de slag! We komen gratis bij u inmeten en fabriceren het screen zelf. Onze montage dealers zitten verspreid over heel Nederland, daarmee zit er altijd wel een dealer bij u in de buurt. Wij kunnen u hiermee snel en vakkundig van dienst zijn!  

Wilt u meer weten over de aanschaf en het plaatsen van zonwerende screens voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bereken uw prijs