Wat kost een uitvalscherm? Byzon zet de kosten voor u op een rij.

Wilt u uw huis voorzien van schaduw waardoor u vooral in de zomer of bij een laagstaand zonnetje altijd uit de zon kunt zitten? Een uitvalscherm is hier de perfecte oplossing voor. De diagonale stand zorgt er voor dat uw huis op een stijlvolle manier wordt beschermd tegen de zon. Wanneer u erover nadenkt om zonwering aan te schaffen, wilt u natuurlijk eerst alle kosten op een rij te zetten, zodat u weet waar u aan toe bent. De prijzen zijn zoals u waarschijnlijk al verwacht afhankelijk van de maten en het soort uitvalscherm wat u kiest. Wij geven u graag een inzicht in de mogelijkheden en de kosten. Zo kunt u goed voorbereid op zoek gaan naar het uitvalscherm die bij uw woning past.

De prijzen van een uitvalscherm

Een uitvalscherm staat bekend als een relatief goedkope oplossing in vergelijking met andere zonneschermen. De gemiddelde kosten van een uitvalscherm liggen meestal tussen de €300 en €650. Maar deze prijs is natuurlijk ook afhankelijk van het soort bediening die u kiest. Als u een elektrisch uitvalscherm koopt en deze laat installeren zullen de kosten vaak hoger uitvallen dan wanneer u voor slingerbediening gaat. Ook de maten zijn een erg belangrijke factor bij de bepaling van de prijs. De schermen zijn verkrijgbaar tot een maximale breedte van 400 cm met een uitval tot 150 cm.

Uitvalscherm
Vanaf 516.-
  • Kies uit 2 cassettevormen
  • Kies uit 5 cassettekleuren
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies voor goede kwaliteit
  • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Bij Byzon zijn de uitvalschermen al verkrijgbaar vanaf €414 inclusief btw. Daarbij kunt u zelf kiezen welke kleur doek u graag zou willen hebben. Daarnaast is het ook altijd aan te raden om het uitvalscherm vakkundig te laten plaatsen, zodat u zeker weet dat het scherm goed hangt en u er jarenlang van kunt genieten. Voor deze service betaald u gemiddeld €200. Als we de prijs van het materiaal en de arbeid samen nemen zien we dat zo’n 60% van de prijs bestaat uit materiaal en 40% uit de arbeid. Onder materiaal vallen onder andere het kwalitatieve doek, de armen en de bediening.

Een prijs op maat? Bereken hem online

Omdat de prijzen per afmeting en per bediening erg kunnen verschillen is het bij Byzon heel eenvoudig om een persoonlijke offerte te laten samenstellen. U vult heel gemakkelijk uw wensen in en uw prijs wordt aan de hand van vijf stappen direct berekend zodat u precies weet hoeveel uw uitvalscherm zal gaan kosten. Bij Byzon krijgt u altijd waar voor u geld en staan we er om bekend dat we superscherpe prijzen bieden tegen hoogwaardige kwaliteit. Wij doen er daarnaast alles aan om uw uitvalscherm zo snel mogelijk te produceren en bij u thuis te installeren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende uitvalschermen.

Bereken uw prijs