Offertemandje

Bescherm uzelf tegen de zon en de warmte. Schaf een screen aan! Hiermee kunt u uw woning isoleren door de screens te laten zakken wanneer de zon op uw woning staat of u kunt uw kamer verduisteren om zo beter te kunnen slapen. Wilt u weten wat zo’n screen nu kost? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet! 

Screens als zonwering

Screens bieden een goede oplossing om u te beschermen tegen de zon. BYZON biedt verschillende soorten zonwering aan, zo ook screens. Screens hebben sterke overeenkomsten met rolluiken, echter het type scherm is dan heel anders. Onze screens worden gemaakt van een speciaal zonwerend en verduisterend doek. Dit doek is zo ontwikkeld dat deze u beschermt tegen uv-stralingen. Met behulp van twee geleiders, die aan beide zijden van het raam worden bevestigd, kan het doek eenvoudig verticaal naar beneden glijden. Het doek maakt het mogelijk dat u vanuit huis naar buiten kunt kijken maar van buitenaf is het niet mogelijk naar binnen te kijken. Dit voorkomt inkijk en biedt een stukje privacy.

Ons assortiment

Al onze screens kunnen als basis screen dienen of als windvast screen. Bij basis screens zit het doek niet vast in de geleider; deze is enkel bevestigd op de onderlat. Een windvast screen wordt in zijn geheel ingesloten in de geleider, waardoor deze niet klappert wanneer het waait. Wij gaan voor de beste kwaliteit en werken samen met leveranciers die screens leveren die voldoen aan de Europese normen en richtlijnen.

Meest verkocht

Screen kast 8,5 cm

 • Kan als basisscreen en windvast screen
 • Max hoogte 200 cm
 • Geschikt voor kleine ramen
Meest verkocht

Screen kast 9,5 cm

 • Kan als basisscreen en windvast screen
 • Max hoogte 340 cm
 • Geschikt voor de grotere ramen

Screen kast 12 cm

 • Kan als basisscreen en windvast screen
 • Vanaf 340 tot 600 cm breed!
 • Geschikt voor grote ramen, puien of overkappingen
 • Extra verzwaarde uitvoering, grote stabiliteit

Kosten van onze screens:

 • De screenkast van 8,5 cm is vanaf 163,- beschikbaar. De maximale hoogte van dit screen bedraagt 200 cm en is daarmee uiterst handig voor kleinere ramen.
 • Onze screens met een kast van 9,5 cm is al beschikbaar vanaf €165,-. De hoogte van het screen is maximaal 340 cm.
 • Het screen met een kast van 12 cm is vanaf €284,- bij ons te bestellen. De breedte van dit screen kan oplopen tot maar liefst 600 cm. Doordat dit screen een extra verzwaring heeft, biedt deze meer stabiliteit en is dit screen geschikt voor onder andere grote ramen, puien of overkappingen.

Via onze calculator kunt u eenvoudig en snel de kosten van uw screen berekenen. U bepaald hierbij de maten van het screen dat u nodig heeft voor uw raam. U kunt hier het materiaal, de kleur en het soort bediening bepalen.

Op maat gemaakt

Omdat geen enkel raam precies hetzelfde is, is het bij BYZON mogelijk om screens op maat te laten maken.Wij geven u verschillende opties waarmee u uw screens kunt samenstellen. Wij leveren drie kastkleuren, 40 doek dessins, vier bedieningsmogelijkheden en 2 uitvoeringen. Zo krijgt u direct een vrijblijvende offerte toegestuurd. Hierna komt een monteur bij u inmeten, leveren en installeren. Zo bent u snel en vakkundig geholpen!

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Bereken uw prijs