Offertemandje

Op zoek naar witte rolluiken? Neem dan eens een kijkje naar de rolluiken van Byzon. We leveren uw zonwering razendsnel met 100% Hollandse zekerheid, kwaliteit en service. En in slechts enkele stappen vraag je een complete montage-offerte aan. Meer weten? Lees verder.

Witte rolluiken bij Byzon

Byzon maakt u het erg gemakkelijk om uw rolluiken te bestellen. Als eerst vult u de maten van uw raamopening in. Vervolgens kiest u het type bediening en daarna geeft u aan welke kleur u graag wilt hebben voor de bak, geleider en lamellen. Hier kan gekozen worden voor uw prachtige witte rolluiken. Twijfelt u toch aan de kleur dan zijn er ook nog andere lichte kleuren zoals crème-wit, crème, licht beige en grijs.

Uw witte rolluiken bestellen

Wanneer u heeft aangegeven welke kleur u wilt voor uw rolluiken, is het tijd voor de volgende stap. Hier vult u in waar u het rolluik wilt laten plaatsen en op welke etage. Zodra alle benodigde informatie ingevuld is, ziet u de prijs van uw rolluiken direct verschijnen. Het is nu direct mogelijk om een complete vrijblijvende montage-offerte aan te vragen.

Meest verkocht

Rolluik Alu-Standaard

  • Breedte: 50 tot 300 cm / hoogte: 50 tot 360 cm
  • Kleinste rolluikkast van Nederland!
  • Leverbaar in 13 kleuren
  • Breder dan 300 cm
Isolatierolluik

Rolluik Alu-Extra

  • Geschikt voor meer dan 300 cm breed
  • Bestand tegen winddruk
  • Hoogste isolatiewaarde!
  • Houdt kou tegen/warmte vast
  • Inbraakpreventie!

Levering en montage van uw witte rolluiken

Na het ontvangen van de offerte heeft u de mogelijkheid om alles nog eens goed na te kijken. Er kunnen hier eventueel nog aanpassingen doorgevoerd worden. Zodra er akkoord is gegeven, is het tijd om uw gloednieuwe witte rolluiken te laten monteren. Wij adviseren om dit te laten doen door een van onze Byzon-dealers. Zij zijn gespecialiseerd in onze rolluiken en weten precies welke materialen ze nodig hebben en hoe ze te werk moeten gaan voor een perfecte montage en afwerking.

De rolluiken zijn met 5-10 werkdagen klaar in de fabriek, daarna kunnen ze gemonteerd worden. Het is belangrijk om goed af te spreken met uw dealer wanneer ze gemonteerd kunnen worden. Houd zodoende vanaf bestellen bij de dealer tot daadwerkelijk gemonteerd en wel opleveren rekening met een doorlooptijd van ca. 3-4 weken. Heeft u de rolluiken eerder nodig? In overleg met uw dealer is dit vaak mogelijk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u toch liever screens laten plaatsen? Dat is mogelijk. Neem een kijkje naar onze blog en krijg meer info over Byzon. Andere vragen? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

Bereken uw prijs