Zonnescherm 5 meter

Heeft u een ruim terras, maar wilt u toch overal genieten van de schaduw? Laat een zonnescherm van 5 meter monteren door Byzon. Wij produceren onze zonwering speciaal op maat voor u. Zo heeft u altijd een passend zonnescherm! 

Zonnescherm van 5 meter

Een zonnescherm van 5 meter is vaak niet echt een gangbare maat. Dit soort kozijnen komen veelal voor bij grotere panden waarbij grotere ramen in de constructie zitten. Het is bij ons mogelijk een zonnescherm van deze afmetingen aan te schaffen. Of het nu gaat om een rolluik of een markies, al onze zonwering is in verschillende breedten beschikbaar. 

Uitvalscherm van 5 meter

Zoekt u een uitvalscherm met een inval van 5 meter? Ook dan bent u bij Byzon aan het juiste adres! Wij hebben verschillende knikarmschermen beschikbaar die een uitval van 5 meter kunnen bereiken. Een knikarm uitvalscherm heeft een schermdoek dat beschermt tegen de hitte en UV-straling. Dit soort schermen zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Het scherm kan op iedere hoogte worden gemonteerd, hiermee hangt hij dus nooit in de weg en uw loungeset kan er gemakkelijk onder geplaatst worden. Dit soort schermen zijn onderhoudsarm omdat de constructie gemaakt is van aluminium. Geniet optimaal van uw terras met een degelijk uitvalscherm van 5 meter. 

Op maat gemaakt

Al onze zonwering wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt via de calculator aangeven wat de afmetingen van uw zonnescherm moeten zijn. Wilt u dus een extra breed zonnescherm van 5 meter of meer? Dan is dat bij ons geen enkel probleem! Om een uitstekend product te kunnen leveren, werken wij met enkel de beste materialen. Hiermee garanderen we een duurzaam zonnescherm met een lange levensduur. En dit voor een betaalbare prijs.   

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs

Gratis offerte?

U kunt de prijs van uw zonnescherm eenvoudig en snel opvragen met behulp van onze calculator. U voert de verschillende specificaties van het zonnescherm in en u heeft binnen één minuut een persoonlijke offerte voor uw zonwering. waarna wij voor u aan de slag gaan met het fabriceren, leveren en monteren van uw zonnescherm. 

Over ons

Byzon is een Nederlands bedrijf, gelegen in Barneveld. Al meer dan 25 jaar hebben we ervaring in het produceren en monteren van zonwering. Daarnaast verzorgen we ook de assemblage en zetten we ons in voor persoonlijk advies en een uitstekende service. Dankzij ons landelijke netwerk aan dealers, is er altijd wel één bij u in de buurt! 

Wilt u graag zonwering van 5 meter breed of een uitval van 5 meter aanschaffen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

Bereken uw prijs