Zonnescherm kopen

Houdt u er niet van om in de zon te zitten? Koop een zonnescherm dan geniet u van de koelte in de schaduw. Bij Byzon vindt u goedkope rolluiken van de allerbeste kwaliteit!

Soorten zonneschermen

Zonneschermen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er rolluiken, screens, uitvalschermen, markiezen en terrasschermen. Wanneer u wilt bepalen welk zonnescherm het meest geschikt is voor u moet u eerst vaststellen waar u het zonnescherm voor wilt gebruiken. Elk soort zonnescherm heeft zo zijn voordelen en eigenschappen. Wilt u bijvoorbeeld in de schaduw zitten op uw terras? Ga dan voor een terras- of uitvalscherm. Wilt u uw kamer volledig verduisteren? Ga dan voor een screen of rolluik.

Elektrische zonneschermen

Gaat u voor gemak? Kies dan voor een zonnescherm dat elektrisch bediend kan worden met bijvoorbeeld een afstandsbediening, uw smartphone of via sensoren. U bepaald dan waar en wanneer de zonneschermen in of uitgerold worden. Een vorm van deze automatisering is Domotica. Dankzij dit systeem kunt u uw zonwering op afstand beheren, kunt u een beveiligingssysteem aansluiten en kunt u verwarming en verlichting bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om onze zonneschermen op zonne-energie aan te sluiten. Dat is nog eens een extra duurzame investering!

Het kopen van een zonnescherm

Een zonnescherm is een aanvulling op uw woning! Wanneer u deze bij Byzon aanschaft, bent u verzekerd van topkwaliteit. Wij fabriceren alle zonwering zelf omdat wij deze speciaal voor u op maat maken. Zo heeft u altijd passende zonwering die ook nog eens een mooie uitstraling geeft aan uw woning. Het kopen van een zonnescherm doet u eenvoudig en snel via onze website.

Nu gratis wind-sensor!
Knikarmscherm Omega
Vanaf 1.581.-
 • Gesloten cassette scherm
 • Structuurlak antraciet of creme-wit
 • Breedte van 300-600 cm
 • Uitval 250 of 300 cm
 • Diverse motorbedieningen
 • Tijdelijk met gratis windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm Carré
Vanaf 509.-
 • Mooie smalle vierkante cassette
 • Cassette in creme-witte glanslak
 • Breedte van 60-400 cm
 • Uitval van 90 tot 150 cm
 • Diverse motorbedieningen
 • Ook met SOLAR motor mogelijk!
Bereken uw prijs

Bereken uw zonnescherm

Wanneer u heeft vastgesteld welk soort zonnescherm u graag wilt gaan aanschaffen, kunt u deze bij ons bestellen. Maar hierbij gebruik van onze calculator. Deze tool maakt gratis een vrijblijvende offerte voor u op. Binnen één minuut weet u de prijs voor het plaatsen van een zonnescherm. In zes simpele stappen geeft u de afmetingen, kleur, type bediening en plaats van de zonneschermen op.

Bij u in de buurt

Byzon heeft een groot dealernetwerk verspreid over het hele land. Daarmee is er altijd wel een dealer bij u in de buurt. Al onze dealers beschikken over vakkundige monteurs. Deze komen de zonneschermen, tegen extra kosten, voor u inmeten en installeren. U geniet dan ook meteen van onze volledige productgarantie.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een zonnescherm? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze gespecialiseerde medewerkers of ga naar een BYZON-dealer bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder bij de aanschaf van uw zonwering zodat u er dadelijk weer comfortabel bij zit.

Bereken uw prijs