Een zonnescherm zonder stroom of kabel? Kies voor een zonnescherm op zonne-energie!

Is uw oude zonnescherm toe aan vervanging en wilt u besparen op uw energierekening? Ga dan voor zonneschermen op zonne-energie! SOLAR zonneschermen hebben geen stroom nodig. Hierdoor hoeven er ook geen gaten meer in uw kozijn of gevel geboord te worden!

Voordelen van zonneschermen op zonne-energie

De keuze voor een Byzon SOLAR zonnescherm is een verstandige keuze. Het bespaart u vaak een hoop kosten en u profiteert van de nieuwste technologie. Wij zetten alle voordelen voor u op een rij:

Duurzame keuze

Een SOLAR zonnescherm is een duurzame keuze. Omdat een zonnescherm op zonne-energie zichzelf autonoom oplaadt met zonlicht, hoeft u minder elektriciteit van het net te gebruiken voor het bedienen van uw zonnescherm. Dit leidt tot lagere energiekosten, waardoor dit een duurzame keuze is. 

Gemakkelijk te bedienen

De Byzon SOLAR zonneschermen zijn te bedienen met een handzender. Zo kunt u op afstand waar u in huis bent uw scherm bedienen. Een extra zon- of windsensor verhoogt het bedieningscomfort. U kunt ook een app-bediening toevoegen. Zo kunt u uw SOLAR zonnescherm waar en wanneer u wilt bedienen. 

Geniet van de ideale temperatuur

Zonneschermen zorgen voor veel schaduw binnen en zullen de temperatuur in de woonkamer niet laten oplopen. Byzon zonneschermen houden veel UV licht tegen en dat beschermt uw mooie meubels. Met een Byzon zonnescherm houdt u veel natuurlijk daglicht in de kamer en kunt u vanuit een zittende houding nog heerlijk het buitenleven zien. Zo geniet u optimaal van licht, schaduw en koelte!

Zonneschermen met het beste doek

Uitvalschermen laten het doek mooi zien, zowel van binnen gezien als van buitenaf gezien. Byzon uitvalschermen zijn er met Dickson acrylgaren doek, maar ook met polyestergaren doek uit de luxe Swela Rayos Collectie.  Kies uit unikleur of streepdessin. Zo bezorgt een Byzon uitvalscherm u niet alleen veel schaduw, maar ook veel gezelligheid en sfeer!

Verschillende soorten zonneschermen op zonne-energie

Bij Byzon kunt u uit verschillende SOLAR zonneschermen kiezen: 

  • Uitvalscherm Carré heeft een vierkante cassette met een basic design. 
  • Uitvalscherm Rondo heeft een ronde cassette met een volledige afdichting van de cassette. 
  • Uitvalscherm Q-line is de luxe versie, met een vierkante cassette, mooie afwerking en volledige sluiting. 

Alles kan in combinatie met de SOLAR motor. Maak zo uw keuze passend bij uw budget, wensen en woning!

Verschillende mogelijkheden

  • Byzon SOLAR uitvalschermen zijn er van 50 tot 500 cm breedte en in diverse uitvaldieptes. Ook kunt u kiezen uit 5 Ral kleuren zonder meerprijs. Wilt u glad lak of mat structuurlak? 
  • De Byzon SOLAR uitvalschermen zijn er met afstandsbediening. Gemak dient de mens. Al onze SOLAR uitvalschermen kunnen ook via een app bediend worden.

De prijs van een zonnescherm op zonne-energie

Byzon SOLAR uitvalschermen zijn er al vanaf €999 euro in de kleinste versie. Een gemiddeld Byzon SOLAR uitvalscherm kost ca. €1200 euro, exclusief montage. 

Waarom zonneschermen op zonne-energie bij Byzon kopen?

Byzon SOLAR zonneschermen zijn kwaliteitsproducten. Zo profiteert u van veel keus, aantrekkelijke prijzen en een mooie afwerking. We meten bij u thuis in en we nemen de doekcollecties en kleurstalen voor u mee. We meten thuis in, nemen de doekcollecties en de kleurstalen mee. Onze vakkundige dealer geeft goed advies over de plaatsing en afwerking. Byzon ontzorgt u van A tot Z. Inclusief garantie en service!

Bestel gemakkelijk uw zonwering bij Byzon

Byzon is een landelijk georganiseerde zonweringsleverancier met ca. 85 dealers. Daarom zijn we altijd dicht in uw buurt voor inmeten, advies, montage, service en garantie. Al onze zonwering wordt in Nederland gemaakt, snel geregeld en goed verpakt en vervoerd. Maak uw keuze en kom met ons in contact. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@byzon.nl of bel naar 0342 483201. We zijn er voor u!

Klik hier voor een prijsopgave*