Zonwering dakkapel nodig? Byzon

Bent u op zoek naar buitenzonwering voor uw dakkapel? Dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren, inmeten en plaatsen van zonwering op uw dakkapel. Of het nu gaat om een rolluik of screen, bij Byzon helpen we u graag, zodat het binnen heerlijk koel en donker is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonwering voor uw dakkapel? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste zonwering.

Buitenzonwering voor uw dakkapel

Wilt u de kamers boven voorzien van buitenzonwering op het dakkapel zodat u in een fijne verduisterde en koele kamer kunt slapen? Dan is de buitenzonwering van Byzon de perfecte oplossing voor u. De rolluiken en screens voor dakkapellen zorgen er namelijk voor dat de felle zon buiten blijft. Daarnaast heeft een rolluik op een dakkapel ook nog eens een inbraakwerende functie. Screens zijn daarentegen zonlicht- en warmtewerend.

Nu met Solar actie!
Rolluik Brel Alukon
Vanaf 225.-
  • Kan in breedte van 50 tot 440 cm
  • Kan in hoogte tot 360 cm
  • Sterke lamel voor stabiel pantser
  • Zeer degelijk rolluik Duits merk Alukon┬«
  • Geen toeslag op de Solar motor!
Bereken uw prijs
Solar nu gratis!
Screen-Windvast
Vanaf 576.-
  • Windvast met sterk ZIP-systeem
  • Breedte 50 tot 440 cm
  • Hoogte 50 tot 400 cm
  • Kies uit 3 kastvormen en 5 kastkleuren
  • Geen toeslag op Solar motor!
Bereken uw prijs

Dakkapel zonwering op zonne-energie

Wanneer u wilt gaan voor de makkelijkste zonwering voor uw dakkapel, dan kan zonwering op zonne-energie een goede optie zijn. De dakkapel zonwering is makkelijk te bediening en eenvoudig te installeren. Er zullen namelijk geen boorgaten meer worden gemaakt in uw woning voor de bedrading en u kunt de zonwering met een afstandsbediening of schakelaar bedienen. Zowel onze screens als onze rolluiken zijn beiden op zonne-energie te bestellen. Zonwering voor uw dakkapel op zonne-energie bespaard u vaak in kosten en is een slimme keuze. Bekijk alle voordelen hier.

Bereken uw prijs voor uw dakkapel zonwering binnen 1 minuut

Bij Byzon staan we bekend om de goede kwaliteit zonwering en goede service die we leveren. We werken samen met maar liefst 75 dealers waardoor we de zonwering tegen de beste prijs kunnen leveren.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van dakkapel zonwering bij Byzon? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of bereken de prijs van uw zonwering voor uw dakkapel binnen 1 minuut.

Bereken uw prijs