Offertemandje

Bent u op zoek naar buitenzonwering voor uw dakkapel? Dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren, inmeten en plaatsen van zonwering op uw dakkapel. Of het nu gaat om een rolluik of screen, bij Byzon helpen we u graag, zodat het binnen heerlijk koel en donker is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonwering voor uw dakkapel? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste zonwering.

Buitenzonwering voor uw dakkapel

Wilt u de kamers boven voorzien van buitenzonwering op het dakkapel zodat u in een fijne verduisterde en koele kamer kunt slapen? Dan is de buitenzonwering van Byzon de perfecte oplossing voor u. De rolluiken en screens voor dakkapellen zorgen er namelijk voor dat de felle zon buiten blijft. Daarnaast heeft een rolluik op een dakkapel ook nog eens een inbraakwerende functie. Screens zijn daarentegen zonlicht- en warmtewerend.

Meest verkocht

Rolluik Alu-Standaard

  • Breedte: 50 tot 300 cm / hoogte: 50 tot 360 cm
  • Kleinste rolluikkast van Nederland!
  • Leverbaar in 13 kleuren
  • Breder dan 300 cm
Meest verkocht

Screen kast 9,5 cm

  • Kan als basisscreen en windvast screen
  • Max hoogte 340 cm
  • Geschikt voor de grotere ramen

Dakkapel zonwering op zonne-energie

Wanneer u wilt gaan voor de makkelijkste zonwering voor uw dakkapel, dan kan zonwering op zonne-energie een goede optie zijn. De dakkapel zonwering is makkelijk te bediening en eenvoudig te installeren. Er zullen namelijk geen boorgaten meer worden gemaakt in uw woning voor de bedrading en u kunt de zonwering met een afstandsbediening of schakelaar bedienen. Zowel onze screens als onze rolluiken zijn beiden op zonne-energie te bestellen. Zonwering voor uw dakkapel op zonne-energie bespaard u vaak in kosten en is een slimme keuze. Bekijk alle voordelen hier.

Bereken uw prijs voor uw dakkapel zonwering binnen 1 minuut

Bij Byzon staan we bekend om de goede kwaliteit zonwering en goede service die we leveren. We werken samen met maar liefst 75 dealers waardoor we de zonwering tegen de beste prijs kunnen leveren.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van dakkapel zonwering bij Byzon? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of bereken de prijs van uw zonwering voor uw dakkapel binnen 1 minuut.

Bereken uw prijs