Zonwering op zonne-energie

Is het tijd om uw oude zonwering te vervangen, en wilt u besparen op uw energierekening? Ga dan voor zonwering op zonne-energie! SOLAR zonwering heeft geen stroom nodig, waardoor u veel geld bespaart. Hierdoor hoeven er ook geen gaten meer in uw kozijn of gevel geboord te worden! Kijk snel verder wat de voordelen zijn. 

Waarom voor SOLAR zonwering kiezen?

Wanneer u voor zonwering op zonne-energie kiest, profiteert u van verschillende voordelen. 

Duurzame keuze

Zonwering op zonne-energie is een duurzame keuze. U hoeft namelijk geen elektriciteit te gebruiken, aangezien de zonwering wordt opgeladen door de zon. Hierdoor bespaart u op uw energierekening. 

Eenvoudige montage

SOLAR zonwering is eenvoudig te monteren. Deze zonwering is namelijk stroomloos en kabelloos. Hierdoor hoeft er niet meer naar binnen geboord te worden voor een stroomaansluiting. 

Keuze uit verschillende soorten bediening

Onze zonwering op zonne-energie wordt standaard geleverd met een handige handzender voor de afstandsbediening. U kunt er ook voor kiezen om de zonwering te bedienen via een app. We kijken graag met u naar de mogelijkheden. 

Hoe werkt zonwering op zonne-energie?

Zonwering op zonne-energie werkt, zoals de naam zegt, op de energie van de zon. Er zit een zonnepaneeltje aan de zonwering vast. Dit paneeltje vangt zonlicht op. De energie wordt vervolgens opgeslagen in de accu. De motor werkt door de opgeslagen energie. Deze motor bedien je gemakkelijk met een schakelaar, afstandsbediening of app. 

Verschillende soorten SOLAR zonwering

Bij Byzon kunt u kiezen uit verschillende soorten SOLAR zonwering: 

Waarom zonwering op zonne-energie bij Byzon kopen?

Byzon SOLAR zonwering wordt gemaakt van de beste materialen. U profiteert bij ons van veel keus, aantrekkelijke prijzen en een mooie afwerking. We meten bij u thuis in en we nemen ook de kleurstalen voor u mee. Onze vakkundige dealer geeft u advies over de plaatsing en werking. Byzon ontzorgt u van A tot Z. Inclusief garantie en service! 

Bestel gemakkelijk uw zonwering bij Byzon

Byzon is een landelijk georganiseerde zonweringsleverancier met ca. 85 dealers. Daarom zijn we altijd dicht bij u in uw buurt voor inmeten, advies, montage, service en garantie. Al onze zonwering wordt in Nederland gemaakt, snel geregeld en goed verpakt en vervoerd. Maak uw keuze en kom met ons in contact. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@byzon.nl of bel naar 0342 483201. We zijn er voor u!