Zonwering screens

Wilt u meer koelte en schaduw in huis? Dan zijn de zonwering screens van Byzon Buitenzonwering hier de oplossing voor. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan screens in verschillende maten en kleuren die uw woning van schaduw kunnen voorzien.

Bent u benieuwd of wij de screens die u zoekt op voorraad hebben of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U vindt bij ons screens voor scherpe prijzen in zowel klein als zeer groot formaat. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor extra windvast en extra zonwerend doek. Is dit precies wat u wilt? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bereken via de button onderaan de pagina direct uw prijs.

Zonwering screens tegen een scherpe prijs

Bij Byzon Buitenzonwering doen we er alles aan om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Wanneer u wilt weten hoeveel de screens die u wilt kopen gaan kosten kunt u dit eenvoudig berekenen via onze online tool. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De kosten van de screens zijn uiteraard afhankelijk van een aantal factoren zoals het formaat, het type en de type bediening. Wanneer u bijvoorbeeld voor een elektrische screen zou gaan, zullen de kosten automatisch hoger uitvallen.

Verschillende soorten screens

Binnen het ruime aanbod screens van Byzon vindt u drie verschillende type zonwering zoals hieronder te zien. Ze onderscheiden zich in de prijs en kwaliteit in de afwerking en het doek. Het grote verschil tussen het basis screen en het windvaste ritsscreen is dat bij het basis screen het doek los zit en bij het windvaste screen zit het doek vast in een geleider. Dit maakt het doek extra windvast en zorgt ervoor dat het niet kan gaan klapperen.

Budget
keuze
Screen-Basis
Vanaf 212.-
  • Basis-screen (niet windvast)
  • Breedte 50-340 cm
  • Hoogte 50-340 cm
  • Band- of motorbediening
  • 3 jaar garantie
Bereken uw prijs
GRATIS
SOLAR
MOTOR!
Screen-Windvast
Vanaf 417.-
  • Windvaste screen
  • Breedte 50-500 cm
  • Hoogte 50-600 cm
  • Motor- en SOLAR bediening
  • 5 jaar garantie
Bereken uw prijs

Elektrische screens

Alle basis screens worden bij ons standaard geleverd met bandbediening, zo kunt u de screens handmatig laten zakken en optrekken. Wilt u nog meer luxe en gebruiksgemak? Dan kunt u kiezen voor onze elektrische screens. In dat geval zal er een motor met schakelaar of afstandsbediening worden geïnstalleerd. Zo kunt u de screens heel snel en eenvoudig laten zakken of weer omhoog doen. Hoe fijn is dat?

Byzon staat voor u klaar

Wilt u meer weten over onze zonwering screens of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen? Bij Byzon berekent u uw prijs binnen één minuut en worden uw screens na het inmeten al binnen 3 tot 4 weken geleverd. Daarnaast vindt u de screens in verschillende kleuren, zonder meerprijs. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of uw prijs berekenen via onderstaande button.

Bereken uw prijs