Zonwering Utrecht

Bent u het zat om steeds maar last te hebben van de felle zon in uw woning? Zij de gerafelde screens nodig aan vervanging toe? Schaf nieuwe zonwering aan! BYZON heeft een breed assortiment aan verschillende soorten zonwering.

BYZON in Utrecht

Samen met bijna 50 dealers werken wij aan het leveren van zonwering van de beste kwaliteit door heel Nederland. Onze dealers zijn betrouwbare vakmensen die weten van aanpakken. Ze helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast komen ze de zonwering graag voor u inmeten en komen ze deze vervolgens ook bij u aan huis monteren. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij uw dealer in Utrecht terecht. Vindt via de zoekfunctie direct een dealer in Utrecht!

Nu gratis wind-sensor!
Knikarmscherm Omega
Vanaf 1.581.-
  • Gesloten cassette scherm
  • Structuurlak antraciet of creme-wit
  • Breedte van 300-600 cm
  • Uitval 250 of 300 cm
  • Diverse motorbedieningen
  • Tijdelijk met gratis windsensor!
Bereken uw prijs

Samenwerken voor het beste resultaat

Naast dat wij nauw samenwerken met onze dealers, hebben we ook strategische partners in de Europese zonwering markt. Al onze zonneschermen voldoen dan ook aan de Europese richtlijnen en normen. Hiermee beschikken ze dus over goede kwaliteit en zijn ze veilig in het gebruik. SOMFY is één van onze leveranciers voor de elektrische bediening van de zonwering. Daarnaast is BREL, ons huismerk, leverancier van elektrische motoren die toepasbaar zijn op het domoticasysteem. Ook hebben we een partner die ons ondersteunt bij het assembleren en vervoeren van zonwering. Dankzij dit netwerk kunnen wij u van de beste zonwering in Utrecht voorzien.

Zonwering Utrecht

Extra opties

Al onze zonwering wordt speciaal op maat geproduceerd. Hierdoor kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden. Al onze rolluiken zijn bijvoorbeeld beschikbaar in twee varianten, 10 kleuren en vier bedieningsmogelijkheden. Elk soort zonwering is anders en uniek in zijn vorm. Zo bieden rolluiken een isolerende werking en werken ze goed ter preventie van inbraak. Onze screens zijn gemaakt van brandwerend materiaal en zorgen voor meer privacy. Daarnaast biedt zonwering natuurlijk een goede bescherming tegen schadelijke UV-straling en warmte. Kortom, de zonwering van BYZON is een duurzame investering voor uw pand in Utrecht.

Heeft u interesse in zonwering van BYZON? Wilt u meer informatie of advies over welke zonwering het meest geschikt is voor u? Wij, als zonweringspecialist, helpen we u graag verder. Neem contact met ons op door te mailen, bellen, appen of het gebruiken van de chatfunctie.

Bereken uw prijs