Offertemandje
Bereken in 6 stappen uw markies
1 Gewenste afmetingen
cm
  2 Type markies
   3 Type bediening
    4 Kleur van het frame
     5 Kleur van het doek
     Oranje
     Grijs
     Bruin
     Wit/Zwart
     Blauw
     Groen
     Geel
     Rood
      6 Op welke etage komt de markies
       Klanten beoordelen ons met
       Dit markies voor
       539.-
       incl 21% BTW / excl. montage

       Markiezen zijn zeer mooie zonwering. Nostaligisch en super schaduw makers! We bieden u een standaard keus, maar maatwerk is altijd mogelijk. Standaard is een aluminium korf of frame waarop het doek vakkundig is gespannen. De omkasting is van hardhout. Frame en kast zijn standaard in Ral 9001 of 9010. Andere kleuren op aanvraag mogelijk. Het mooie Sattler zonweringsdoek is leverbaar in uni kleuren of streepdessin. Onze markiezen zijn te bedienen met koordopwinder of met een SOMFY motor schakelaar of afstandsbediening. Stel uw markies zo naar wens samen. U mag rekenen op een perfecte kwaliteit en, met onze BYZON-dealer, op vakkundige montage. Zoekt u iets speciaals of maatvoering die buiten de standaard tabel valt? Geen probleem! Laat het ons weten en we regelen het voor u.

       Klik op de foto voor een vergroting.

       Aluminium markiezen

       Een markies wordt geheel met de hand vervaardigd, daarom zijn de levertijden langer dan bij een rolluik of screen. U moet buiten het hoogseizoen rekenen op ca. 4-6 weken. Met uiterste zorg wordt uw markies gemaakt, het doek wordt netjes erop gezet, rondom goed verpakt en met zorg vervoerd. Het is uw markies ook waard! Als u op zoek bent naar alleen nieuw doek voor uw markies, dan is dat ook mogelijk. We halen uw markies op, voorzien hem van nieuw doek en leveren hem weer thuis netjes af.

       Voor alle zonwering geldt: het is maatwerk en vraagt om inzicht en goede bevestigingsmaterialen. Van zonwering geniet u het meest als het ook goed gemonteerd is. Dat geldt ook voor onze markiezen. Laat het bij voorkeur monteren door een BYZON-dealer. Raadpleeg een dealer bij u in de buurt wat hij voor u kan betekenen en wanneer hij er voor u kan zijn.

       Een BYZON-dealer heeft alles in huis om het voor jou te regelen:

       Hij meet alles in, bestelt het voor je, levert het af, monteert het netjes en staat garant voor service en garantie.

       Welke dealer is er in mijn regio:

       Vind je geen BYZON-dealer in de buurt? Neem dan contact op met ons.