Bereken in 6 stappen uw

Markies Elegance

1 Gewenste afmetingen
  2 Type markies
   3 Type bediening
    4 Kleur van het frame
     5 Kleur van het doek
     Oranje
     Grijs
     Bruin
     Wit/Zwart
     Categorie blauw
     Categorie groen
     Geel
     Rood
      6 Op welke etage komt de markies
       Uw Byzon-der scherpe prijs:
       705.-
       incl 21% BTW / excl. montage
       Wij scoren een 9

       Productinfo

       Markiezen zijn zeer mooie zonwering. Nostaligisch en super schaduw makers! We bieden u een standaard keus, maar maatwerk is altijd mogelijk. Standaard is een aluminium korf of frame waarop het doek vakkundig is gespannen. De omkasting is van hardhout. Frame en kast zijn standaard in Ral 9001 of 9010. Andere kleuren op aanvraag mogelijk. Het mooi Lees meer +

       Productinfo

       Markiezen zijn zeer mooie zonwering. Nostaligisch en super schaduw makers! We bieden u een standaard keus, maar maatwerk is altijd mogelijk. Standaard is een aluminium korf of frame waarop het doek vakkundig is gespannen. De omkasting is van hardhout. Frame en kast zijn standaard in Ral 9001 of 9010. Andere kleuren op aanvraag mogelijk. Het mooie Sattler zonweringsdoek is leverbaar in uni kleuren of streepdessin. Onze markiezen zijn te bedienen met koordopwinder of met een SOMFY motor schakelaar of afstandsbediening. Stel uw markies zo naar wens samen. U mag rekenen op een perfecte kwaliteit en, met onze BYZON-dealer, op vakkundige montage. Zoekt u iets speciaals of maatvoering die buiten de standaard tabel valt? Geen probleem! Laat het ons weten en we regelen het voor u.

       Video

       Video

       Inmeten en monteren

       Voor alle zonwering geldt: het is maatwerk en vraagt om inzicht en goede bevestigingsmaterialen. Van zonwering geniet u het meest als het ook goed gemonteerd is. Dat geldt ook voor onze markiezen. Laat het bij voorkeur monteren door een BYZON-dealer. Raadpleeg een dealer bij u in de buurt wat hij voor u kan betekenen en wanneer hij er voor u kan zijn.

       Hulp nodig?
       Bel, mail of app.
       We zijn er voor รบ! 0342-483201 info@byzon.nl 06 - 51788847