Zonwering met montage

Denkt u erover na om nieuwe zonwering te kopen, maar weet u nog niet of u deze zelf gaat monteren of u deze wilt laten monteren door een specialist? Wij helpen u met het maken van een keuze en staan ook graag voor u klaar wanneer u zonwering door een specialist wilt laten inmeten en monteren.

Byzon is dé specialist op het gebied van buitenzonwering en staat ook graag voor u klaar op het gebied van zonwering montage. In het onderstaande artikel vertellen we u alles over de mogelijkheden om uw zonwering door Byzon te laten monteren of om het zelf te doen. Lees meer of contact ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden. Onze specialisten staan voor u klaar.

2 monteurs die bezig zijn met het monteren van een rolluik
HMW 20230915 0078 11

Zonwering montage door Byzon

Byzon is actief in heel Nederland en werkt samen met meer dan 75 zonwering- specialisten. Zij komen graag bij u langs voor het inmeten en monteren van de zonwering die u wenst. Alles wordt hierbij goed na gemeten waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. Onze Byzon-dealers zijn namelijk echte vakmensen die u voor 100% ontzorgen en uw zekerheid bieden wat betreft uw zonwering.

Daarnaast profiteert u bij zonwering montage van Byzon altijd van volledige productgarantie. Het monteren van een rolluik of screen duurt vaak slechts 30 tot 60 minuten. Bij een zonnescherm duurt het ongeveer 2 tot 3 uur. Zo kunt u binnen no-time genieten zonder dat u uzelf ergens druk over hoeft te maken. Hoe fijn is dat?

Solar screen wat wordt gemonteerd

Uw zonwering zelf monteren?

Wanneer u zelf erg handig bent of u hulp krijgt, kunt u er voor kiezen om uw zonwering zelf te monteren. Wij raden aan om de zonwering eerst goed in te meten voordat u het besteld. Zo weet u zeker dat u niet te grote of te kleine zonwering besteld. Als u uiteindelijk aan de slag gaat met monteren is het belangrijk om eerst goed de montagehandleiding te lezen. Het monteren van buitenzonwering is wel een stuk lastiger dan binnenzonwering omdat dit een stuk zwaarder is.

Hieronder vindt u een klein stappenplan voor het monteren van een zonnescherm. Zonneschermen zijn windvanger, het is daarom belangrijk dat de montage goed wordt ingeschat en uitgevoerd. Kijk daarom vooraf of uw gevel draagkrachtig genoeg is, of er muursteunen nodig zijn en of er chemische verankering nodig is. Vervolgens kunt u onderstaande stappen uitvoeren:

  1. Bepaal de plek van het zonnescherm en teken de locatie van de steunen af op de muur.
  2. Boor de gaten voor de schroeven met een klopboormachine. Boor ze bij voorkeur niet in de voegen van de muur.
  3. Plaats de keilbouten in de gaten van de muren maak de beugels er aan vast. Let wel op dat de keilbouten genoeg uit de muur steken om de beugels aan vast te zetten. Gebruik de moeren en ringen van de keilbouten om de beugels mee vast te zetten.
  4. Plaats de cassette gelijktijdig aan beide kanten in de beugels. U moet hiervoor wel met zijn tweeën zijn.
  5. Het scherm kan eventueel nog naar boven of beneden worden afgesteld. Het is belangrijk dat het scherm waterpas hangt.

afspraak in de byzon showroom in barneveld

Byzon Buitenzonwering staat voor u klaar

Bij Byzon raden wij u aan om uw zonwering te laten in-/nameten door een onze regio-dealer. Of u nu gaat voor een rolluik, zonnescherm of screen. De werking en het plezier van uw zonwering hangt grotendeels af van goede montage. Laat u daarom goed inlichten zodat u altijd veilig en lang van uw zonwering kunt genieten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zonwering montage of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze op het gebied van buitenzonwering.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!