Offertemandje
Bereken in 7 stappen uw screen
1 Maten raamopening
Maak een keuze
cm
  2 Type screen
  Maak een keuze
   3 Type bediening
   Maak een keuze
    4 Kleur van bak en geleider
    Maak een keuze
     5 Kleur van het doek
     Maak een keuze
      6 Screen op of tussen de muur
      Maak een keuze
       7 Op welke etage komt het screen?
       Maak een keuze
        Dit screen voor
        284.- incl 21% BTW / excl. montage
        UW OVERZICHT
        Screen:Breedte: 0 cm, Hoogte: 0 cm Type screen: Type bediening: Kleur van bak en geleider: Kleur van het doek: Screen op of tussen de muur: Op welke etage komt het screen?:

         

        Screens van BYZON zijn er voor alle typen ramen en openingen waar u zonwering voor wilt hebben! Van 50 tot 600 cm breed! Daarin zijn we uniek. Per grootte past een kastmaat. Dus in verhouding is de kast altijd aantrekkelijk klein. Screens van BYZON zijn leverbaar als BASIS-screen of WINDVAST-screen. Het verschil is dat bij BASIS-screen het doek niet links en rechts vast zit in de geleider, wat bij windvaste screens wel zo is. Basis-screens adviseren we voor begane grond hoogte en op windluwe plaatsen. Als er wind op de gevel staat, of ze moeten op 1e of 2e etage komen, dan altijd windvaste screens nemen. Deze heten ook wel zip- of ritsscreens. Het doek zit met een speciale afwerking aan de zijkant als een rits in een doekpees die in de geleider zit. Daardoor geen kier tussen doek en geleider. Bij naar binnen draaiende ramen en het screen naar beneden heeft u gelijk een hor en zonwering in één! BYZON basis-screen kunnen met bandopwinder, motor met opbouw schakelaar of motor met afstandsbediening. Windvaste screens kunnen niet met bandopwinder, maar zijn altijd elektrisch.

        Screendoeken zijn er in 3 uitvoeringen: Standaard zit er 3% lichtdoorlatend doek op. U kunt ook kiezen voor een fijnere structuur waardoor het doek minder lichtdoorlatend is, dus meer donker makend. Dit heet 1% doek en heeft een meerprijs. De Solid doeken zijn dichte doeken die zorgen voor complete verduistering. Ook dit doek heeft een meerprijs.

        Klik op de foto voor een vergroting.

        Screens voor ramen

        Screens van BYZON zijn standaard met 2-3 weken klaar in de fabriek. Houd er rekening mee dat de doorlooptijd van bestellen tot en met gemonteerd aan uw gevel ca. 4-5 weken is. Overleg altijd met uw regio-dealer wanneer hij de screens kan monteren.

        Screens moeten goed gemonteerd worden willen ze naar tevredenheid functioneren. Het vraagt veel precisiewerk om het uitgebalanceerd en waterpas op te hangen. Vaak zijn gevels of kozijnen niet recht, daarom is het technisch inzicht van een monteur wel vereist. Raadpleeg daarom uw BYZON regio-dealer.

        Zonwering dealers Nederland

        Waarom kiezen mensen
        voor Byzon?

        • Superscherpe prijzen
        • Snelle levertijden
        • Altijd een Byzon-regiodealer in de buurt
        • Monteur komt altijd vooraf inmeten
        • Gemiddelde waardering: 9,2