Bereken in 7 stappen uw

Screen-Windvast

1 Maten raamopening
  Hoe meet ik de opening?
  2 Model kast
   3 Type bediening
    4 Kleur van bak en geleider
     
     5 Kleur van het doek
      
      6 Screen op of tussen de muur
       
       7 Op welke etagehoogte komt het screen
        Uw Byzon-der scherpe prijs:
        576.-
        incl 21% BTW / excl. montage
        Wij scoren een 9

        Productinfo

        Screens van BYZON zijn makkelijk te plaatsen zonwering. We hebben de keuze voor u vereenvoudigd tot twee typen screen met drie cassettematen. Zo zijn er BASIS-screens en WINDVASTE-screens. Het verschil is de manier waarop het doek in de geleiders links en rechts zit. Bij basis-screens zit er een kleine kier tussen doek en geleider. Bij windvaste Lees meer +

        Productinfo

        Screens van BYZON zijn makkelijk te plaatsen zonwering. We hebben de keuze voor u vereenvoudigd tot twee typen screen met drie cassettematen. Zo zijn er BASIS-screens en WINDVASTE-screens. Het verschil is de manier waarop het doek in de geleiders links en rechts zit. Bij basis-screens zit er een kleine kier tussen doek en geleider. Bij windvaste/rits-screens zit het doek vast in de geleider d.m.v. een speciale doekrits. Daarom zijn ze windvast en hangt het doek altijd strak. Basis-screens kunnen prima voor kleine ramen op windluwe gevels. Staat er wind op de gevel of wilt u screens op 1e of 2e etage, kies dan voor de windvaste uitvoering. De cassettematen variëren in 8,5 / 9,5 / 12 cm grootte. Hoe hoger het raam, hoe hoger het screen, hoe dikker de doekrol, hoe groter de kast. Onze screens zijn leverbaar van 50 tot 500 cm breedte en van 30 tot 600 cm hoogte. Qua cassettevorm kunt u kiezen uit een veirkant/half schuine bakvorm, of geheel vierkant. Wilt u kast en geleiders in andere kleuren dan Ral 9001/9010/7016? Dat kan. Laat het ons weten. Alle screens zijn standaard voorzien van 3% Sergé screendoek, leverbaar in vele kleuren. Wilt u nog meer licht- en warmtewering, kies dan voor 1% doek met een dichtere structuur. Er zijn ook dichte doeken voor complete verduistering.

        BYZON biedt u zo voldoende antwoord op uw zonweringsvraagstuk. Mooie screens voor zeer voordelige prijzen!

        Video

        Video

        Inmeten en monteren

        Screens moeten goed gemonteerd worden willen ze naar tevredenheid functioneren. Het vraagt veel precisiewerk om het uitgebalanceerd en waterpas op te hangen. Vaak zijn gevels of kozijnen niet recht, daarom is het technisch inzicht van een monteur wel vereist. Raadpleeg daarom uw BYZON regio-dealer.

        Hulp nodig?
        Bel, mail of app.
        We zijn er voor ú! 0342-483201 info@byzon.nl 06 - 51788847