BYZON rolluiken onderscheiden zich nadrukkelijk van andere rolluiken. Voor een lagere prijs heeft u met BYZON rolluiken toch topkwaliteit dat past bij uw wensen. We leggen u uit waarom.

BYZON rolluiken zijn verkrijgbaar in 2 varianten, in 10 kleuren en met 4 bedieningsmogelijkheden. De eerste variant is de standaard lamel van 8,5 mm dik die we toepassen op de meeste standaardafmetingen tot ca. 3 meter breed en 2 meter hoog. Met deze unieke lamel heeft u de kleinste rolluikbak van Nederland! Dit komt omdat BYZON speciaal een lamel heeft laten ontwikkelen die iets ronder loopt dan de gangbare lamellen. Daardoor ontstaat een kleinere oproldiameter in de bak met als gevolg een kleine bakmaat. Dat vinden mensen heel prettig. Het staat minder fors aan uw gevel terwijl u toch een voldoende dikke lamel hebt met hoge isolatiewaarde. De tweede variant is de extra dikke lamel van 9,4 mm dik. Die passen we toe bij grotere rolluiken zodat het gehele lamellenpakket (pantser) zeer solide is en niet gaat golven. Let daarop als u een groot rolluik wilt. Laat u nooit een dunne lamel aanpraten, want het geeft onherroepelijk problemen. De extra dikke lamel geeft nog meer stevigheid, hogere isolatiewaarde en meer veiligheid. Ook dit unieke type lamel zorgt voor een minder grote rolluikbak dan andere aanbieders. Overigens zijn de geleiders van al onze rolluiken borstelgeleiders. Voor meer geluiddemping, meer verduistering, meer reiniging en een langere levensduur!

U kunt bij BYZON standaard uit 10 kleuren kiezen, ook bij de extra dikke lamel, en dat zonder meerprijs. Kunt u niet de keus maken uit de 10 meest verkochte kleuren, geef dan uw kleur op en we leveren het speciaal voor u in de gewenste RAL-kleur!

Onze rolluiken zijn op 4 manieren te bedienen: 

  1. Handbediend. Hiervoor wordt een muurdoorvoer gemaakt naar binnen toe, als u de bandopwinder binnen wilt hebben. Een extra bandvertrager is een wenselijke optie.
  2. Elektrische bediening d.m.v. een opbouw-/draaischakelaar. Ook hiervoor maken we een doorvoer door de muur en leggen de elektriciteit aan binnen een straal van 3 meter vanaf een stopcontact.
  3. Afstandbediening d.m.v. een handzender. Er is wel een stroompunt nodig binnen 3 meter, maar de bediening doet u niet met een schakelaar aan de muur maar met een afstandsbediening. We hebben handzenders die max. 5 typen zonwering kunnen bedienen, hetzij los van elkaar of tegelijk.
  4. U kunt ook kiezen voor SMART bediening d.m.v. een app op uw smartphone. Hiervoor is een speciaal Home-Wizzard of Home-Motion (SOMFY) pakket beschikbaar.

En last but not least: wilt u veiligheid, kies dan voor onze speciale anti-inbraak motor. Een motor die uw rolluiken borgt en zo inbrekers het zeer moeilijk maakt om binnen te komen.

BYZON rolluiken vervullen byzonder goed de wensen van alle mensen!

Direct berekenen