BYZON (spreek uit Bizon) is een 100% Nederlands bedrijf met de fabriek centraal gelegen in Barneveld. 25 jaar ervaring in productie, assemblage, montage, advies en service! We werken met bijna 50 dealers door heel Nederland en zijn zo altijd dichtbij in de regio. Zo kunnen we zonwering snel leveren met 100% Hollandse zekerheid, kwaliteit en service. Met deze site kunt u rolluiken en buitenzonwering uitzoeken die u wilt. Heel makkelijk rekent u een prijs uit en kunt met één druk op de knop een volledige montage-offerte aanvragen! Ook kunt u met ons mailen, bellen of appen voor al uw vragen over zonwering. U koopt op deze site geen buitenzonwering. Met onze dealer sluit u thuis of bij hem op de zaak de uiteindelijke koop.

BYZON werkt samen met belangrijke, strategische partners in de Europese zonweringsmarkt. BUILDING België is onze aluminium-toeleverancier voor de beste lamellen volgens Europese richtlijnen en normen. Vergelijkbaar met andere Europese merken als Heroal en Roma. BUILDING is een zeer grote toeleverancier voor de Europese markt. SOMFY is één van onze leveranciers voor de elektrische bedieningen. SOMFY heeft een breed scala aan bedieningsmogelijkheden welke wij toepassen in onze zonweringen. BREL is onze huismerk leverancier van elektrische aansturingen. Een zeer stabiele motor die toepasbaar is op domoticasystemen als Klik aan-Klik uit en app bediening via Home-Wizard. DEGALUX Int. in Barneveld is onze partner in assembleren en vervoeren van rolluiken en buitenzonwering.

Met deze gezonde en dynamische bedrijven zorgen we dagelijks voor tevreden klanten. Want dat is ons doel: dat ú met onze producten byzon-der geniet van zon én schaduw!

Bereken direct uw zonwering of rolluik:
Rolluiken
Screens
Terrasschermen
Uitvalschermen
Markiezen

Kom in contact met Byzon.

Mariëlle

Orders en administratie
06 57 690 604

Jaap

Verkoop en marketing
06 51 788 847

Dirk

Service, montage, techniek
06 52 342 243

Onze productielocatie in Barneveld

De aluminiumfabriek in Nokeren (B)