Offertemandje

BYZON (spreek uit Bizon) is een 100% Nederlands bedrijf met de fabriek centraal gelegen in Barneveld. Onze 25 jaar ervaring in productie, assemblage, montage, advies en service zetten we graag voor u in! We hebben een landelijk netwerk van 65 vaste zonwering-specialisten en zijn zo altijd dichtbij in uw regio. Zo kunnen we zonwering snel leveren met 100% Hollandse zekerheid, kwaliteit en service.

Met deze website maken we zonwering uitkiezen voor u wel heel gemakkelijk. U rekent binnen 1 minuut de prijs uit voor wat u zoekt. Wilt u zelf monteren? Geen probleem; we leveren het netjes bij u thuis af met eigen vervoer, nadat we persoonlijk met u de order hebben doorgenomen. Wilt u alles door BYZON laten regelen? Vraag dan een montage-offerte aan en we regelen een inmeetbezoek. U koopt bij BYZON dus nooit via de website uw buitenzonwering. Het is immers een maatwerk product en we willen u niet met onzekerheid opzadelen. U kunt met ons mailen, bellen of appen én we komen bij u thuis om alles door te nemen. Wij ontzorgen u!

BYZON werkt samen met belangrijke, strategische partners in de Europese zonweringsmarkt. BUILDING België is onze aluminium-toeleverancier voor de beste lamellen volgens Europese richtlijnen en normen. Vergelijkbaar met andere Europese toeleveranciers zoals Heroal of Alutech. SOMFY is één van onze leveranciers voor de motoren en domotica. SOMFY heeft een breed scala aan bedieningsmogelijkheden welke wij toepassen in onze zonweringen. BREL is de importeur van de private label motoren uit de Somfy fabrieken. Zelfde kwaliteit motoren, die zonder merknaam lager is in prijs. Ook toepasbaar in domoticasystemen zoals Klik-Aan-Klik-Uit, Google Home, Siri, enz. DEGALUX Int. in Barneveld is onze partner in assembleren en vervoeren van rolluiken en buitenzonwering. SWELA is onze huisleverancier van de zonweringsdoeken. De beste zonweringsdoeken die er zijn van sterke polyesterkwaliteit en zonder gestikte naden.

Deze gezonde en dynamische bedrijven staan garant voor een zorgeloos kwaliteitsproduct waarmee we inmiddels vele duizenden klanten blij gemaakt hebben. Want dat is ons doel: dat ú met onze producten byzon-der geniet van zon én schaduw!

Jaap

Verkoop en marketing
0342-483201

Mariëlle

Orders en administratie
0342-483202

Onze productielocatie in Barneveld

De aluminiumfabriek in Nokeren (B)

Somfy en BREL, onze partner in motoren

Swela/Scmitz Textiles, onze partner in zonweringsdoeken