Veelgestelde vragen Heeft u vragen? Wij helpen u graag! Wij begrijpen dat u nu achter het scherm al vragen heeft over zaken rondom zonwering of rolluiken. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat u vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Neem contact op

Byzon onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. We reageren snel, communiceren duidelijk en werken transparant. Byzon levert goede producten tegen aantrekkelijke, eerlijke prijzen. Dit alles bij elkaar maakt het voor u prettig om uw vraag bij Byzon neer te leggen.

Nee, Byzon wil u wel kennis laten maken met onze productlijn. Maar de echte bestelling is pas nadat onze regio-dealer bij u op bezoek is geweest en u de definitieve offerte hebt geaccordeerd. Dus kijk gerust rond op de website, vraag aan wat u zoekt, en wij helpen u graag verder!

De montageprijzen zijn gebaseerd op het ingeschatte werk. Denk aan inmeten, monteren, service en garantie We werken met vakkundig personeel, dus u krijgt vakwerk en dat heeft een prijs. Maar zodoende bent u wel verzekerd van goede montage en afwerking en geen gepruts voor te lage tarieven.

Ja, wij komen altijd een keer bij u langs voor inmeten, advies, doek- en/of kleurstalen tonen, enz. We doen al het voorwerk goed, zodat de definitieve offerte all-inclusive is en er geen dingen achteraan komen. Uw lokale Byzon-dealer is uw aanspreekpunt en die zal het tot in de puntjes regelen voor u. En wij met hem!

Als u een offerte bij Byzon via de website hebt aangevraagd, komen we gratis inmeten en geven u vrijblijvend goed advies en een passende offerte. Wij willen alle moeite doen om uw opdracht te verwerven!

Byzon hecht veel waarde aan kwaliteit en levensduur. Daarom werken wij met twee motormerken: Somfy en Brel. Somfy is het A-merk in de zonwering en geeft 5-7 jaar fabrieksgarantie. We leveren voor rolluiken motoren met weerstandsherkenning en optilbeveiliging. Onze Somfy motoren zijn altijd de beste in de range. Brel Motors is een Nederlandse importeur en vooral sterk in een betaalbare Solar en WiFi motoren. Vraag om advies welke motor het beste in uw situatie past. Byzon raadt keuzes voor onbekende huismerk motoren af omdat de levensduur niet gegarandeerd kan worden.

Als u in staat bent om de montage zelf te doen, dan leveren wij de producten via onze lokale dealer bij u direct thuis af. Het monteren van zonwering vraagt wel vakkennis, de juiste gereedschappen en montagemiddelen en kennis van gevels/ondergrond. Daarom is de fabrieksgarantie beperkt en bespreken wij dit vooraf met u. We helpen u wel optimaal bij het samenstellen van uw bestelling.

Zonwering en rolluiken zijn seizoensproducten. In de periode oktober t/m april zijn de rolluiken en zonweringen met ca. 3 weken klaar in de fabriek en hangt het met ca. 2-3 weken later aan uw gevel. In het hoogseizoen van mei t/m september kan hier 2-3 weken bijkomen. Dit is afhankelijk van het type product en de drukte in de assemblage en montage. Vraag naar de actuele levertijden van dit moment.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!