TERRASSCHERM

Download hier onze productfolder!

 

WELKOM IN DE WERELD VAN DE BYZON TERRASSCHERMEN!
Met het uitgekiende programma BYZON terrasschermen vindt u altijd wat u zoekt. Wie wil er niet een kwaliteitsscherm voor een zeer betaalbare prijs? Met de BYZON Primera, Elegance of DeLuxe zult u altijd slagen. We leggen hieronder uit waarom.

BYZON PRIMERA

Al onze schermen zijn van zware kwaliteit aluminium, gepoedercoat en vakkundig afgesteld. Zo ook de Primera. Een semi-cassette scherm van degelijke kwaliteit, leverbaar in drie RAL-kleuren zonder meerprijs: Ral 9001, Ral 9003 of Ral 7016.

De Primera kan tot 550 cm breed met een uitval van 250 cm, of 500 cm breed en uitval 300 cm. Uniek is dat u voor deze prijs gelijk een scherm hebt met afstandsbediening! In al onze schermen zit een RTS motor inclusief een 1-kanaals handzender. De Primera kan worden voorzien met een mooi uni of streep doek uit de Sattlet collectie (standaard) of uit de nieuwe ROYAS collectie van Swela (optie).

BYZON ELEGANCE

De Elegance is vergelijkbaar met de Primera, maar dan een gesloten cassettesysteem. Hiermee is uw doek en zijn de knikarmen optimaal beschermd tegen vuil en vocht. Extra aan de Elegance is de optie LED-verlichting. Op een ingenieuze wijze wordt de LED-strip gemonteerd in de zwenkarmen waardoor u bij geopende toestand en als de schemer begint in te vallen kunt genieten onder uw scherm met mooi warm terraslicht! Zo verlengt u het plezier van uw terrasscherm tot in de late uurtjes! Ook op de Elegance zit een motor met afstandsbediening. Op dezelfde handzender kunt u ook de LED-verlichting bedienen.

BYZON DE LUXE

Wie van stijl en kwaliteit houdt, kiest voor de Elegance. Een schitterende smalle cassette van slechts 15 cm hoog en een mooie ranke voorlijst. De Elegance is standaard uitgerust met een RTS motor inclusief handzender. Afstandbediening verhoogt het bedieningscomfort. De handzender kan ook als wandzender gemonteerd worden. De Elegance is leverbaar in 3 RAL-kleuren met keuze uit vele doekdessins uit de Sattlercollectie (standaard) of uit de mooie ROYAS collectie van Swela.

Uniek aan de Elegance zijn de opties LED en Vario-volant. De LED verlichting met mooi warm terraslicht is verwerkt in de knikarmen en te bedienen vanaf uw handzender. De Vario-Volant is werkelijk fenomneel: een 180 cm verticale volant voor nog meer privacy, zonwering bij lage zonnestand of tegen een lichte invallende bries. De Vario-Volant en de LED-verlichting verhogen comfort en gezelligheid en laten u langer genieten van uw scherm. Handig detail: de Vario-volant kan ook naar beneden als het scherm gesloten is in de cassette. Dan heeft u voor uw raa een 180 cm screen om de vroege voorjaarszon af te schermen!

De Elegance kan tot 600 cm breed (uitval 250 cm)en tot een uitval van 300 cm (bij 550 cm breed).

KIES VOOR SWELA DOEK

Zoals u weet, staat zonweringsdoek bloot aan allerlei wind, vocht en zonlicht invloeden. Dat heeft onherroepelijk gevolgen voor uw zonweringsdoek. Acryldoeken hebben meer de eigenschap sneller gebruikssporen te tonen dan polyesterdoeken. Daarom hebben we beide doeken in de collectie voor onze schermen. Polyesterdoeken hebben een groot zelfherstellend vermogen. Dat betekent dat bij warm zonlicht op het doek, het doek strak trekt en doekwafeling en plooivorming verdwijnt. Acryldoeken hebben die eigenschap niet. Uw zonweringsdealer kan u hier meer over vertellen.

 

« Terug naar overzicht