TERRASSCHERM

Download hier onze productfolder!

 

SLIDER TERRASSCHERMEN najaar 2017

BYZON heeft 3 terrasschermen in haar programma waarmee we 98% van alle wensen invullen. Het vereenvoudigt voor u de keus. We leggen hieronder uit waarom een BYZON scherm aan uw wens zal voldoen:

BYZON-budget: als u alleen functionaliteit wilt, dus zonwering, dan is de B1000 een perfect scherm voor u. Laag in prijs en voorzien van het beste zonweringsdoek dat er is. De B1000 is alleen leverbaar in vaste afmetingen en alleen te bedienen met slingerbediening. Vanaf 649 euro heeft u al een BYZON budget scherm die aan alle eisen voldoet. Dit scherm voorzien we standaard van het beste zonweringsdoek. Lees hieronder wat voor een extra voordeel dit is!

BYZON-basis is een terrasscherm met een mooie ranke voorlijst opgesloten in een half open cassette en leverbaar in alle mogelijk afmetingen tussen de 2,5 en 6 meter met een uitval van 2,5 tot 3 meter. Dit scherm kan slingerbediend, elektrisch bediend, afstandbediend en smartphone bediend. Zie hiervoor onderaan de bedieningsmogelijkheden. De B1500 is een basisscherm waar u uw zonweringsbehoefte mee zult vervullen en u heel prettig een grote schaduwplek creëert op uw terras! Ook de B1500 wordt standaard voorzien van het beste zonweringsdoek. Zie hieronder.

BYZON-beauty is een prachtig scherm met een mooie voorlijst en een volledig gesloten cassette. De B2000 is leverbaar met een extra mooi doek, namelijk SUNSILK doek die vocht en (licht)regen werend is. De B2000 is leverbaar in alle denkbare afmetingen tussen de 2 en 6 meter met een uitval tot 3 meter. Alle bedieningsvormen zijn mogelijk, tevens is dit scherm ook leverbaar in andere RAL-kleuren. Met de Byzon-Beauty maakt u de blits. Een scherm die al uw wensen vervult.

Het beste zonweringsdoek!
Zoals u weet, staat zonweringsdoek bloot aan weersinvloeden en zit opgerold op de rol, soms vele maanden in de behuizing. Goedkopere aanbieders van terrasschermen leggen stdnaard goedkope acryldoeken op de schermen die snel gebruikssporen als doekwafeling en plooivorming laten zien. BYZON levert u standaard SUNVAS doek van Swela. Dit doek kost bij speciaalzaken 15-20% meer in prijs! SUNVAS doek heeft een groot zelfherstellend vermogen. Als er zonnewarmte op dit doek komt, trekt het doek mooi strak en blijft langer mooi. Ook is de zwaardere vezelkwaliteit door en door kleurecht en kleurvast. Om u zorgeloos te laten genieten bieden we standaard het beste speciaalzakendoek aan zonder meerprijs. BYZON-der of niet?

Bedieningsmogelijkheden
BYZON terrasschermen zijn op 4 manieren te bedienen:

  1. Handbediend. Hiervoor leveren we een slingerstang erbij waarmee u handmatig het scherm op en neer bedient.
  2. Elektrische bediening d.m.v. een opbouw-/draaischakelaar. Hiervoor maken we een doorvoer door de muur en leggen de elektriciteit aan binnen een straal van 3 meter vanaf een stopcontact.
  3. Afstandbediening d.m.v. een handzender. Er is wel een stroompunt nodig binnen 3 meter, maar de bediening doet u niet met een schakelaar aan de muur maar met een afstandsbediening waar u in huis ook bent. We hebben handzenders die max. 5 typen zonwering kunnen bedienen, hetzij los van elkaar of tegelijk.
  4. U kunt ook kiezen voor SMART bediening d.m.v. een app op uw smartphone. Hiervoor is een speciaal Home-Wizzard of Home-Motion (SOMFY) pakket beschikbaar.

Direct berekenen

Terrasscherm van Byzon Buitenzonwering. Aanbieder van zonwering door heel Nederland met montage door regionale dealers. Vraag gratis online uw offerte aan en geniet binnenkort van uw zonwering!

 

« Terug naar overzicht