Inbouwrolluiken gezocht? BYZON helpt u verder

Wilt u meer weten over inbouwrolluiken en of het misschien wat voor uw nieuwe of huidige woning is? Inbouwrolluiken zijn rolluiken die zijn ingebouwd in de gevel. Dit geeft een strak eindresultaat. We leggen u uit hoe dit proces van inbouw verloopt, wat de voor- en nadelen zijn en hoeveel dit ongeveer kost. De uiteindelijke prijs hangt uiteraard altijd af van uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de woning.

Inbouwrolluiken worden zo geplaatst

Zoals genoemd worden inbouwrolluiken dus ingebouwd in de gevel. Mensen die hiervoor kiezen doen dit vaak omdat dit een strak eindresultaat geeft. Het proces van de inbouw verloopt als volgt: een deel van de gevel wordt geopend en de rolluiken worden aan de buitenzijde tegen het raam gemonteerd. De gevel wordt weer dichtgemaakt en zo heb je een een perfect geïsoleerde woning én een strak design.

Waar moet u op letten bij rolluiken?

Inbouwrolluiken in de vroegere jaren

Vroeger waren inbouwrolluiken een heus drama. Zo werd het door slechte isolatie te koud in de winter en veel te warm in de zomer. Ook op het gebied van vocht waren de oude inbouwrolluiken een probleem. Doordat dauw en/of regenwater met het oprollen van het rolluik mee naar binnen werden gebracht, begonnen stelkozijnen vaak al binnen enkele jaren te rotten. Tegenwoordig zijn deze problemen er gelukkig allemaal niet meer. Vocht wordt netjes naar buiten afgevoerd en de isolatie zit ook zeker snor.

Voordelen: geluiddempend en isolerend

Het grote voordeel van inbouwrolluiken is het visuele plaatje. U heeft geen kast tegen de gevel waarin het rolluik opgerold kan worden. Daarnaast is een dergelijk rolluik geluiddempend en biedt het goede isolatie, omdat er geen wind tussen het luik en het venster kan komen. Inbouwrolluiken zijn over het algemeen wel duurder dan reguliere rolluiken. Dit komt doordat een inbouwrolluik meer arbeid en tijd kost en zeer situatieafhankelijk is.

€175,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
  • Voor zeer brede toepassing geschikt!
  • Sterke lamel en stabiel pantser
  • Duitse topkwaliteit van Alukon®
  • 175 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Scherpe prijs!
Rolluik Somfy Only®
Vanaf 79.-
  • Meest stille rolluik dat er is
  • Inclusief stille Somfy motor
  • 7 jaar fabrieksgarantie!
  • 14 kleuren zonder meerprijs!
Bereken uw prijs

Reguliere of inbouwrolluiken?

In uw zoektocht naar een regulier of inbouwrolluik bent u waarschijnlijk meerdere aanbieders tegen gekomen; de een nog goedkoper dan de ander. Een gegeven dat u echter in uw achterhoofd moet houden dat hoe goedkoper des te meer u inlevert op kwaliteit. Een rolluik is een investering waar u jarenlang plezier van zou moeten hebben. Bij BYZON leveren we voor ieder raam een passend rolluik van uitstekende kwaliteit.

Kleinste rolluikkasten van Nederland

Wij verkopen twee typen rolluiken die beiden voldoen aan onze hoge standaarden omtrent kwaliteit. Deze zijn geschikt voor ramen met een doorsnee afmeting en voor ramen die extra groot of breed zijn. Daarnaast verkopen wij rolluiken met de kleinste rolluikkast van Nederland. Zo hangt er geen grote, opvallende bak boven uw rolluiken, heeft u lagere kosten dan dat u voor inbouwrolluiken zou hebben en geniet u toch van een mooi, strak design en eindresultaat.

Wilt u meer weten over reguliere of inbouwrolluiken? Bereken direct online uw eigen prijs via onze website. In 6 stappen heeft u een scherpe prijs. Levering en montage wordt verzorgd door een groot netwerk aan lokale dealers, uw rolluiken worden moeiteloos en uiterst professioneel geplaatst!

Bereken direct uw prijs