Screens voor zonwering bij BYZON

Gebruik maken van screens voor de zonwering? We maken het u graag BYZONder eenvoudig, door daarvoor gewoon online te prijs te berekenen. U kunt zelf aangeven welk type screen u wenst, wat de afmetingen dienen te zijn en hoe u zorgt voor de bediening. We bieden u de keuze uit een aantal verschillende kleuren en vragen u naar de bevestigingswijze die u voor ogen heeft. Het resultaat? U kunt direct de prijs berekenen van de screens voor zonwering, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Type screen voor de zonwering

Het is allereerst van belang om aan te geven welk type screens voor de zonwering u wenst. We maken onderscheid tussen de basis screens die voordelig verkrijgbaar zijn en de windvaste screens die op een meer stevige wijze in elkaar zitten. Er is dan sprake van een doek in de geleider, zodat de wind daar geen vat op zal krijgen en de screens altijd strak blijven.

Afmetingen en bediening

Daarnaast is het voor de prijs van de screens voor zonwering van belang om de afmetingen door te geven. We kunnen de screens leveren in de diverse afmetingen die u wenst, zodat u die zonder problemen kunt afstemmen op de afmetingen van het raam. We vragen u de breedte van het raamkozijn door te geven, net als de hoogte daarvan. Vindt u het lastig om die op te meten, bijvoorbeeld omdat u niet goed weet wat er wel en niet wordt meegerekend voor de juiste afmetingen? Neem dan contact met ons op, we geven u graag aan hoe u de afmetingen voor de screens ter zonwering kunt opmeten.

Er zijn verschillende soorten bediening beschikbaar voor de screens, zodat u de zonwering eenvoudig omlaag kunt laten of weer omhoog kunt halen. Standaard kunt u gebruik maken van handbediening. Liever gebruik maken van een motor om dit automatisch te laten verlopen of er met een afstandsbediening zelfs voor zorgen dat u dat gewoon op afstand kunt doen? We maken het u graag gemakkelijk en bieden u bovendien de kans daarvoor online meteen de prijs van de screens voor zonwering te berekenen.

Kleuren en bevestiging van de screens

Tenslotte is het van belang om een keuze te maken uit de kleuren en de verschillende soorten bevestiging. We vragen u allereerst een keuze te maken uit de kleuren voor de bak en geleider. We adviseren u die kleur neutraal te houden, bijvoorbeeld op basis van crème-wit (RAL 9001), wit (RAL 9010) of antraciet (RAL 7016). Het is vervolgens mogelijk om met het doek een interessant contrast aan te brengen, u heeft de keuze uit diverse kleuren.

Tenslotte kunt u voor de screens ter zonwering aangeven welk type bevestiging u wenst. Gaat het om een bevestiging op de muur of aan het kozijn? Op de begane grond, de eerste verdieping of de tweede verdieping? We helpen u aan de hand daarvan online de prijs van screens voor de zonwering te berekenen.