Offertemandje

Hemmes – Colors@Home is uw specialist in screens
en gevestigd in Uithuizen (Groningen)

Screens kan iedereen leveren. Maar wilt u goede screens tegen de scherpste prijs en nu gelijk uitrekenen? Kies dan voor Hemmes – Colors@Home die Byzon-dealer is in uw regio. Wilt u vakkundige montage van uw screens? Ook dan is Hemmes – Colors@Home uit Uithuizen uw vakman voor perfecte montage en scherpe prijzen.

Alle typen zonwering kan Hemmes – Colors@Home u tonen, door een display of bij u thuis. Bel meteen voor een afspraak, of stuur een e-mail. Bij Hemmes – Colors@Home uit Uithuizen profiteert u van de scherpe BYZON-prijzen en heeft u een vertrouwd adres voor levering, montage, betalen en garantie. Dus optimaal profiteren van lage prijzen en allerlei bestel- en betaalgemak bij u in de regio!

Rolluiken

v.a. 141.-
 • Isolerende lamellen!
 • Kleinste kastmaat!
 • Snelle levertijden!

Screens

v.a. 177.-
 • Super scherpe prijzen
 • Van klein tot zeer groot
 • Extra zonwerende doeken!

Zonneschermen

v.a. 435.-
 • Knikarm- en uitvalschermen
 • Doeken zonder gestikte naden
 • Snelle levertijden

Markiezen

v.a. 539.-
 • Met of zonder omkasting
 • Aluminium of hout
 • Ook voor zelfmontage
Klanten beoordelen ons met

BYZON: groot in kwaliteit!

BYZON is byzonder. U kunt namelijk razendsnel uw screens online uitrekenen. Dan ziet u dat BYZON de scherpste prijzen rekent voor mooie kwaliteit screens. BYZON is echter geen verre webwinkel, maar ook geen dure zonweringspeciaalzaak! BYZON is een compleet programma goede buitenzonwering dat verkocht wordt bij een vakspeciaalzaak. Hemmes – Colors@Home in Uithuizen (Groningen) is uw BYZON-dealer. Hij levert u deze mooie screens. Bij Hemmes – Colors@Home staat een display waarop u de screens kunt zien, maar hij kan ook met de door u gewilde zonwering thuis komen om dit te tonen, of uw maatvoering opnemen en een prijs uitrekenen inclusief montage. Kies voor BYZON: byzonder bestelgemak, byzonder scherp in prijs, byzonder vertrouwd dichtbij!

De voordelen van BYZON screens

Screens zijn een byzondere vorm van zonwering waar u erg veel van kunt genieten. Het is de combinatie van verschillende fijne eigenschappen die Byzon screens maken tot een gewilde zonwering. Het meest in het oog springend is wel de strakke, verticale vorm. De constructie is te vergelijken met een rolluik: zonwerend doek loopt strak op en neer tussen geleiders. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in en houdt u doorloop langs de ramen. Een andere fijne eigenschap is het doek. Byzon screens bestaan uit een combinatie van glasvezel omhuld met PVC-coating. Niet alleen sterk en zonwerend, maar tevens in verschillende kleuren leverbaar. Dit geldt ook voor de geleiders en de cassette. Het fijne van Byzon screendoeken is dat u overdag wel zicht heeft naar buiten, maar er is weinig zicht naar binnen mogelijk. Dat geeft extra privacy. Ontdek meer bij Hemmes – Colors@Home in Uithuizen (Groningen).

Waarom kiezen veel mensen voor BYZON buitenzonwering

BYZON is een landelijke site waarop u alle soorten screens online kunt uitrekenen voor de scherpste prijs. Hemmes – Colors@Home levert uw screens en kan ook monteren. Zo profiteert u van de laagste prijzen en de beste persoonlijke service. BYZON is byzonder in prijs, product en zekerheid van aankoop, betaling en levering. U krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op uw screens.

Direct online screens uitrekenen