Reken hier perfecte screens uit voor de laagste prijs!

BYZON is een unieke manier om de scherpste prijs voor screens uit te rekenen. Start gelijk! Bij Beter Wonen uit Grou kan u uw bestelling plaatsen, de producten bekijken en ook de montage bespreken.

Direct online screens uitrekenen
Solar €75 korting Solar gratis!
De betere kwaliteit
Rolluiken
v.a. 225.-
Bereken de prijs
Solar nu gratis upgrade! Solar gratis!
Super scherpe prijzen!
Screens
v.a. 252.-
Bereken de prijs
Gratis wind- sensor! Veel keus!
7 dagen levertijd!
Zonneschermen
v.a. 522.-
Bereken de prijs
Handgemaakt op maat
Markiezen
v.a. 705.-
Bereken de prijs

Beter Wonen is uw specialist in screens en gevestigd in Grou (Friesland)

Screens kan iedereen leveren. Maar wilt u goede screens tegen de scherpste prijs en nu gelijk uitrekenen? Kies dan voor Beter Wonen die Byzon-dealer is in uw regio. Wilt u vakkundige montage van uw screens? Ook dan is Beter Wonen uit Grou uw vakman voor perfecte montage en scherpe prijzen.

Alle typen zonwering kan Beter Wonen u tonen, door een display of bij u thuis. Bel meteen voor een afspraak, of stuur een e-mail. Bij Beter Wonen uit Grou profiteert u van de scherpe BYZON-prijzen en heeft u een vertrouwd adres voor levering, montage, betalen en garantie. Dus optimaal profiteren van lage prijzen en allerlei bestel- en betaalgemak bij u in de regio!

BYZON: groot in kwaliteit!

BYZON is byzonder. U kunt namelijk razendsnel uw screens online uitrekenen. Dan ziet u dat BYZON de scherpste prijzen rekent voor mooie kwaliteit screens. BYZON is echter geen verre webwinkel, maar ook geen dure zonweringspeciaalzaak! BYZON is een compleet programma goede buitenzonwering dat verkocht wordt bij een vakspeciaalzaak. Beter Wonen in Grou (Friesland) is uw BYZON-dealer. Hij levert u deze mooie screens. Bij Beter Wonen staat een display waarop u de screens kunt zien, maar hij kan ook met de door u gewilde zonwering thuis komen om dit te tonen, of uw maatvoering opnemen en een prijs uitrekenen inclusief montage. Kies voor BYZON: byzonder bestelgemak, byzonder scherp in prijs, byzonder vertrouwd dichtbij!

De voordelen van BYZON screens

Screens zijn een byzondere vorm van zonwering waar u erg veel van kunt genieten. Het is de combinatie van verschillende fijne eigenschappen die Byzon screens maken tot een gewilde zonwering. Het meest in het oog springend is wel de strakke, verticale vorm. De constructie is te vergelijken met een rolluik: zonwerend doek loopt strak op en neer tussen geleiders. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in en houdt u doorloop langs de ramen. Een andere fijne eigenschap is het doek. Byzon screens bestaan uit een combinatie van glasvezel omhuld met PVC-coating. Niet alleen sterk en zonwerend, maar tevens in verschillende kleuren leverbaar. Dit geldt ook voor de geleiders en de cassette. Het fijne van Byzon screendoeken is dat u overdag wel zicht heeft naar buiten, maar er is weinig zicht naar binnen mogelijk. Dat geeft extra privacy. Ontdek meer bij Beter Wonen in Grou (Friesland).

Waarom kiezen veel mensen voor BYZON buitenzonwering

BYZON is een landelijke site waarop u alle soorten screens online kunt uitrekenen voor de scherpste prijs. Beter Wonen levert uw screens en kan ook monteren. Zo profiteert u van de laagste prijzen en de beste persoonlijke service. BYZON is byzonder in prijs, product en zekerheid van aankoop, betaling en levering. U krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op uw screens.

Wilt u een Byzon showroom bezoeken?

Maak een afspraak bij de showroom in uw regio

Maak een afspraak
Wilt u een productspecialist spreken?
Neem contact op voor een adviesgesprek! 0342-483201 info@byzon.nl 06 - 51788847