2 februari 2024

Waarom investeren in goede screens zeker de moeite waard is

In de zomer zijn we allemaal op zoek naar manieren om ons huis koel en comfortabel te houden. Velen van ons denken meteen aan de klassieke oplossing: een airconditioning. Maar er is een alternatief dat vaak over het hoofd wordt gezien en dat wellicht een betere investering kan zijn: screens. Twijfelt u nog tussen het aanschaffen van screens of een airco? We leggen graag uit waarom de investering in goede screens zeker de moeite waard is!

Luxe solar screens

De toenemende vraag naar screens 

De vraag naar screens is de laatste jaren gestaag toegenomen en deze stijgende trend lijkt niet snel af te nemen. Mensen zoeken naar manieren om hun leefruimtes comfortabel te houden zonder heel veel elektriciteit te verbruiken. Bovendien worden screens steeds vaker gezien als een stijlvolle toevoeging aan de buitenkant van een woning. Het aanbod aan beschikbare designs en materialen speelt daarnaast ook een grote rol in de groeiende populariteit van screens.

Ontdek de vele voordelen van screens 

Kiest u voor screens, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. We delen graag wat voordelen met u: 

Energie efficiëntie 

Een van de belangrijkste voordelen van screens is dat ze erg efficiënt zijn. In tegenstelling tot airconditioners, die vaak veel elektriciteit verbruiken om een ruimte te koelen, maken screens gebruik van natuurlijke elementen. Ze blokkeren de directe zonnestralen en verminderen zo de opwarming van een ruimte. 

Behoud van natuurlijk licht

Screens bieden de mogelijkheid om te genieten van natuurlijk licht zonder de nadelen van direct zonlicht. Terwijl airconditioning vaak samen gaat met gesloten gordijnen om de koelte binnen te houden, kunnen screens neergelaten worden terwijl het licht nog steeds naar binnen straalt. 

Verlengde levensduur van het interieur

Door oververhitting en verkleuring te voorkomen, dragen screens bij aan een langere levensduur van uw interieur. Dit betekent minder onderhoud en vervangingskosten op lange termijn.

Frisse lucht en toch een koele ruimte

Screens laten lucht door, waardoor ventilatie mogelijk blijft. Dit in tegenstelling tot een airco, waar vaak vensters en deuren gesloten moeten zijn om goed te kunnen werken. Met screens kan de frisse lucht blijven circuleren terwijl de hitte buiten blijft. 

Een verstandige investering in wooncomfort

Hoewel een airco een bekende koel optie is, hebben we u ook kennis laten maken met de voordelen van screens die verder gaan dan alleen verkoeling. Screens zijn een slimme en duurzame keuze voor elk huishouden. Overweeg daarom zeker de aanschaf van hoogwaardige screens als een investering in een koeler en comfortabeler huis. Neem vandaag nog de eerste stap naar een verkoelende investering voor elk seizoen!

Bij Byzon bent u aan het juiste adres voor goede screens

Heeft u uw beslissing gemaakt en kiest u voor screens? Ontdek dan onze ruime assortiment kleuren, typen screens en bedieningen online of in onze showroom. Byzon werkt met circa 80 dealers verspreid door heel Nederland. Op deze manier is er altijd een vakkundige Byzon-dealer bij u in de buurt! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag! 

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!