Zonwering appartementen

Woont u in een appartementencomplex of bent u lid van de VVE van een appartementencomplex en wilt u diverse appartementen laten voorzien van zonwering? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres.

Wanneer u behoefte heeft aan bijvoorbeeld een zonnescherm, rolluik, of uitvalscherm is het wel belangrijk dat u met een aantal zaken rekening houdt. Er zijn namelijk een aantal regels voor het plaatsen van zonwering op een appartement. Wij zetten alle belangrijke punten en de mogelijkheden voor zonwering voor appartementen op rij, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het is uiteraard ook mogelijk om direct telefonisch of per mail contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Soorten zonwering voor appartementen

De keuze uit verschillende soorten zonwering voor appartementen is erg groot. Of uw voorkeur nu uitgaat naar rolluiken waardoor het binnen donker en koel blijft of voor uitvalscherm, bij Byzon is alles mogelijk. We zetten de verschillende soorten zonwering voor appartementen graag op een rijtje.

Rolluiken zijn niet alleen fijn als u niet wilt dat er mensen naar binnen kunnen kijken, u kunt daarnaast ook altijd in een heerlijk donkere en koele kamer slapen dankzij de rolluiken van Byzon. De rolluiken voor appartementen zijn allemaal geselecteerd op kwaliteit. Ze zijn allemaal getest op dikte, hoogte, vorm, vulling, sterkte en winddruk.

Een uitvalscherm of zonnescherm is ideaal wanneer u schaduw op uw terras of in huis. Het is daarnaast ook leuke raamdecoratie voor bij uw appartement. Ook voor zeer hoge ramen zijn uitvalschermen geschikt.

Screens voor de ramen van een appartementencomplex zijn een goede oplossing wanneer u de warmte van buiten tegen wilt houden. Bij Byzon plaatsen we de meest verkochte lijn screens van Nederland van erg hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes in doek.

€100,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
 • Voor zeer brede toepassing geschikt!
 • Sterke lamel en stabiel pantser
 • Duitse topkwaliteit van Alukon®
 • 100 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Screen-Basic
Vanaf 252.-
 • Basic is een niet-windvast systeem
 • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
 • Kan met hand- en elektrische bediening
 • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Uitvalscherm
Vanaf 516.-
 • Kies uit 2 cassettevormen
 • Kies uit 5 cassettekleuren
 • Kies uit 3 bedieningstypen
 • Kies voor goede kwaliteit
 • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Waar op letten bij zonwering voor appartementen?

Wanneer u zonwering voor appartementen wilt laten plaatsen is het wel belangrijk op op de huidige regels voor appartementencomplexen te letten. Het plaatsen van een zonnescherm op een woning mag namelijk niet zomaar. Hier heeft u eerst toestemming voor nodig van de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Het is daarnaast belangrijk dat de zonwering die u wilt laten plaatsen voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Deze zijn per complex verschillend. Verder mag het geen schade aan de woning opleveren en mag het geen hinder hebben voor de buren. Bij Byzon zijn we erg op de hoogte van deze regelgevingen en houden hier bij het plaatsen ten alle tijden rekening mee.

Projectzonwering appartementen Byzon

Of u nu een projectontwikkelaar bent of de trotse eigenaar van een appartement, wij staan in beide gevallen graag voor u klaar. Wij zijn er in gespecialiseerd om grote projecten uit te voeren voor bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen of appartementencomplexen. Lees meer over onze projectzonwering of contact ons voor meer informatie.

Meer weten over zonwering voor appartementen?

Wilt u na het lezen van het bovenstaande artikel meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de geschikte zonwering voor appartementen.

Klik hier voor een offerte op maat