Zonwering voor uw balkon?

Tijdens de warme zomerdagen kan het erg heet worden op uw balkon. Wilt u toch lekker buiten kunnen zitten? Laat dan zonwering op uw balkon plaatsen. Dit biedt u vele voordelen, afhankelijk van welke type zonwering u aanschaft. Zo zit u lekker uit de wind en kunt u genieten van de koelte in de schaduw of in huis. 

Typen zonwering voor uw balkon

BYZON beschikt over verschillende soorten zonwering. Wij adviseren u goed na te gaan welk type het meest geschikt is voor uw balkon. U kunt kiezen voor knikarmschermen, markiezen, rolluiken en screens. Heeft u een groot balkon aan uw vrijstaande woning? Dan kunt u een groot uitvalscherm laten monteren om lekker in de schaduw te kunnen vertoeven. Heeft u echter een klein balkon op de derde etage van een flat? Dan kunt u beter gaan voor een screen of rolluik om de zon buiten te houden.

Bereken zelf de prijs van uw zonwering!

Met behulp van onze online tool kunt u eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen. U selecteert in 6 stappen de afmetingen, het type, de omkasting, de kleur en het motief van het doek, de bediening en op welke etage de zonwering geplaatst moet worden. U ontvangt dan spoedig een offerte. Na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag en leveren we binnen vier weken de zonwering bij u!

Screen-Basic
Vanaf 252.-
  • Basic is een niet-windvast systeem
  • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
  • Kan met hand- en elektrische bediening
  • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs

De beste zonwering voor uw balkon 

Bij BYZON gaan we voor kwaliteit! Al onze zonwering is gemaakt van de beste materialen en 100% kwaliteits doek. Daarmee is zonwering van BYZON een duurzame investering. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op gebied van het produceren, ontwikkelen en monteren van zonwering.  Omdat wij samenwerken met bijna 50 dealers verspreid door heel Nederland, is er altijd wel één bij u in de buurt. Op die manier bieden we snelle service! Bovendien krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op uw zonwering.

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan zonwering voor uw balkon of wilt u een afspraak maken voor het inmeten van uw zonwering? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek! Wij helpen u graag verder.

Bereken uw prijs